Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravili Uefu

Srbija plaća kaznu zbog prijenosa rasprave o Srebrenici

tijanic
anto magzan/PIXSELL
31.03.2010.
u 22:58

Građani Srbije morat će platiti kaznu zbog odluke Radio televizije Srbije (RTS) da umjesto utakmice Lige prvaka u utorak navečer prenosi skupštinsku raspravu o Deklaraciji o Srebrenici.

Time je prekršen ugovor s Europskim nogometnim savezom (Uefa), a direktor RTS-a Aleksandar Tijanić objasnio je da ga je predsjednica Skupštine Slavica Đukić-Dejanović dvaput zvala i tražila da ne prekida prijenos skupštinske rasprave  jer će u suprotnom izgubiti kvorum! Tijanić je dodao da mu je predsjednica Skupštine obećala da će država nadoknaditi štetu Uefi zbog zakidanja Lige prvaka, no Đukić-Dejanović u srijedu je to demantirala.
Tako će kaznu morati platiti tv-pretplatnici u Srbiji koji su u utorak navečer masovno zvali RTS i protestirali što umjesto najavljenje utakmice Bayern - Manchester moraju gledati raspravu o Srebrenici.

Komentara 13

MA
mateja23
12:44 01.04.2010.

Odlican posao ova deklaracija.. ne razumem zasto se sednica morala prenositi, ali ok, sad ce mo mi morati platiti milion eura za slusanje gluposti 12 sati???? Odlicno da je Srbija napravila ovu deklaraciju, i naravno sad nije niko sretan snjom, a posto ker ne laje zbog sela, zna se zasto i ostali nisu sretni...

Avatar Zmija
Zmija
00:22 01.04.2010.

Sto ima tu da se komentira! Srpska posla. Smrde im opanke one pirocanke, do ovdje. Bolje bi bilo da ste dali neku vijest iz Hondurasa. Ovakvim vijestima od preko Drine, urednik VL-sta pokusava nas hebat u zdrav mozak.

AO
antibiotik-onaj antibiotik
01:38 01.04.2010.

I bolje da nisu gledali, Hrvat ivica Olić postigao je zgoditak za Bayern a to bi ih bacilo u depresiju jer su Nemci pobedili Engleze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije