Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povjerenik za izbjeglice Srbije
Povratak na članak

'Srbija ne usmjerava migrante prema Hrvatskoj'

U Beograd se tijekom noći vratio veći dio od oko 300 migranata koji su, poslije jučerašnjeg prosvjeda zbog zatvorenih granica za ulazak u Europsku uniju, krenuli pješice prema Mađarskoj

Komentari 11

EN
enigma898
12:05 05.10.2016.

Migranti iz Afganistana?? Znate li vi ljudi moji koliko vam novaca treba za doći iz Afganistana ilegalnim rutama, koliko uzimaju krijumčari, skupo je i legalnim putem a što je tek sa ovima... Odakle pare?? Tko to organizira? Prosječna plaća u Afganistanu je 200 dolara(malo njih radi), a samo jedno prebacivanje preko granice čak do 1000 eura... Kreatori ovog nereda su oni isti koji radikalne islamističke teroriste nazivaju umjerenom oporbom, Iran i Assada neprijateljima, a zaostale islamističke prčije tipa Pakistan, Katar i S.Arabiju saveznicima... Zatvaraj granicu, ako treba neka je inženjerija zasije minama.

VL
Avatar Ohjooj
Ohjooj
12:20 05.10.2016.

Ma gdje bi Srbi nama nešto spakovali poput ovih jadnih izbjeglica? Ne bi to oni. Nagovorili su ih da se vrate pa da sutra (danas) pokušaju preko HR. Gledam ih jučer sve bik.vi u punoj snazi, znaju da ne moguu u Eu, ali su ipak tu. Podsjećaju me na staru reklamu za bombon Meli - preko vatre, vode, nabujale rijeke - sve za Meli (sve za islam)

VL
HE
hr.eu
12:54 05.10.2016.

Pogledajte im lica i sve će biti jasno tko su, kako sunavikli žćivjeti, što žele i zašto dolaze. Želite li živjeti u zgradi, kvartu, na selu bilo gdje s ovakvima? Biste li voljeli da ovakvi budu u blizini vaše djece, pogotovo maloljetnih kćeri? Biste li prošetali zabačenim ulicama ili po parku znajući da su tu ovakvi? itd. itd. itd.

VL
DU
Deleted user
12:16 05.10.2016.

Srbi: "Ne saljemo migrante prema Hr, šaljemo ih u Šid, 5 km od Hr" :D

VL
DU
Deleted user
12:26 05.10.2016.

''Slučajno'' ih šalju u prihvatilište koje je na samoj granici s Hrvatskom ? To priču mogu popušiti samo trenutačni tehnički ministar unutarnjih poslova i njegov predhodnik.

VL
MI
Miljanin
12:55 05.10.2016.

Ne? A gdje ih usmjerava? U Kraljevinu Jugoslaviju?

VL
ZZ
zztopigor
13:08 05.10.2016.

kud ce sebi sa svojim problemom???? gle, njihova stvar. nase je ne dozvoliti da njihov problem postane nas. jednostavno.

VL
Avatar zirkus3
zirkus3
13:23 05.10.2016.

otac srpske nacije dobrica cosic je rekao o srbima sljedece,MI LAZEMO KONSTRUKTIVNO,pametnom dosta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.