Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
član Kriznog stožera:
Povratak na članak

'Srbija je ugovorila 6,5 milijuna doza, ali cjepiva nema'

Po njegovoj ocjeni, u nabavi cjepiva "sada više ulogu nema ni novac ni moć", a Srbija se može "osloniti samo na snalažljivost i prijateljstva"

Komentari 3

SO
Sir Oliver
18:11 27.01.2021.

Srbi, ja iz HR vam zelim da u sto kracem roku svaki stanovnik Srbije primi cjepivo 2 puta, tako cemo mi u HR za godinu dvije biti napokon sigurni da nas vise nikada necete moci napasti!

VL
DO
domoslavonac
15:04 27.01.2021.

Bravo,druga u Evropi.

VL
Avatar Cornelius
Cornelius
15:56 27.01.2021.

Izuzetno važna "vest", nemojte slučajno da prođe više od tri "minuta" a da HRVATE ne "izveštavate" o vašoj "otadžbini", o svim zapadnim turčinima na planetu i okolici. Pa i o njihovim ovcama, se razme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.