Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAĆA PANIĆ

Vučićeva kumčad pobjegla od policije u Hrvatsku: Snimali se iz kluba u Zagrebu pa to objavili na mrežama

Uroš Panić i Vuk Stanković
Foto: Instagram
1/5
12.02.2024.
u 10:32

Kako navodi Nova.rs, Uroš i Miloš Panić kumčad su predsjednika Aleksandra Vučića, a otišli su u Hrvatsku netom prije uhićenja zbog sumnje u organiziranje lanca prostitucije

Dok je za njima raspisana tjeralica zbog sumnje u organiziranje lanca prostitucije, odbjegla braća Uroš i Miloš Panić, kumčad srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, zabavljaju se u glavnom gradu Hrvatske, odakle na društvenim mrežama dijele slike iz noćnog provoda, piše portal Nova.rs. Kako navode, braća Uroš hvale se luksuzom i skupim pićima, uprkos činjenici da je srpska policija za njima raspisala potragu zbog organizovanja lanca prostitucije.

Dijelili snimke

Kako je objavio ovaj srbijanski medij, po neslužbenim informacijama, Panići su dijelili snimke iz zagrebačkog noćnog kluba LAF. Istodobno, pišu nadalje, i na instagram profilu tog kluba osvanuli su identične snimke, "koje su potvrdile njihovu lokaciju".

Podsjećaju i da su Panići Srbiju napustili samo nekoliko sati prije uhićenja pa postavljaju pitanje je li im netko dojavio da će im policija pokucati na vrata. Poznati tamošnji odvjetnik Božo Prelević uvjeren je kako im je netko javio što im se sprema i tako ih spasio uhićenja.

POVEZANI ČLANCI:

- Mi smo naviknuli i naučili da zakoni i akcije MUP-a ne vrijede za najbliže suradnike predsjednika Aleksandra Vučića, što svakako odbjegli Panićevi jesu. Očito je kako im je netko dojavio i spasio ih, jer po svoj prilici, to se na neki način nije moglo sakriti da se ne sazna. Oni su se sklonili i povukli dok ne nađu nekoga tko će prihvatiti odgovornost - izjavio je Prelević za Nova.rs.

Nudili posao masažerke

Kako pišu, Panići su izbjegli lisice, no one su završile na rukama Vuka Stankovića kojeg se sumnjiči da je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obujma posla nudi posao masažerke, uz dnevnu zaradu od 100 eura. Izradio je, sumnjiči se, i internetsku stranicu preko koje je nudio usluge tantričke masaže.

Foto: TikTok/Urospanic__

Cijene seksualnih usluga su odredili osumnjičenici kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 posto zarade, navodi ovaj portal, a ostatak su zadržavale za sebe. Postotak novca koji je pripadao osumnjičenicima ostavljale su u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliske osobe.

Poslali smo upit našem MUP-u imaju li saznanja o boravku bjegunaca iz Srbije u Hrvatskoj.  - Skrećemo pažnju kako se od 25. svibnja 2018. godine u svim državama članicama Europske unije, pa tako i u Republici Hrvatskoj, izravno primjenjuje Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46 EZ (SL EU L119/1), odnosno Opća uredba o zaštiti podataka. Slijedom navedenog, nismo u mogućnosti iznositi detalje koje tražite u upitu, a koji se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi - odgovorili su nam.

>> VIDEO Urušena skela u Petrinjskoj ulici uklonjena s ceste

Komentara 1

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
14:51 12.02.2024.

dakle, strani radnici i dalje stižu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije