Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Srpkinja rodila u 60., a muž najavio da će ostaviti nju i bebu

beba
Foto: Thinkstock, ilustracija
04.07.2017.
u 19:05

Godine i zdravstveni problemi, kaže, neće je omesti da kćerki Alini pruži najbolje što može

Nakon više pokušaja da postane majka putem umjetne oplodnje, uz devetomjesečni nadzor u Ginekološkoj klinici u Beogradu, Atifa Ljajić je u 60. godini rodila kćer, piše rts

Godine i zdravstveni problemi, kaže, neće je omesti da kćerki Alini pruži najbolje što može.  

- U utorak je bio carski rez, a u srijedu su mi je donijeli. Najsretniji dan bio je 21. lipanj kad sam je uzela, kaže Atifa Ljajić.

Živi u podstanarskoj sobi u Novom Pazaru s osam godina starijim mužem Šerifom Nokićem kojemu je ovo drugi brak.

Muž je bio uz nju cijelo vrijeme, međutim, nakon osam godina braka s Atifom i rođenja djeteta najavio je odlazak. Ne želi, kaže, Alini dati svoje prezime, niti je priznati. Na pitanje novinara hoće li pomagati u odgoju djeteta nije želio dati odgovor.

"Ona je sretna i ona je svoje završila", kaže Nokić. 

Atifi u prvim danima u odgajanju bebe pomažu dvije patronažne sestre iz novopazarskog Doma zdravlja, Marijana Milenković i Ana Nikolić, a kada one završe posjetu, Atifa ostaje bez podrške.

Šerif je rekao da ima četvero djece iz prvog braka, da je na umjetnu oplodnju pristao samo kako bi ispunio Atifi želju i da ima teške zdravstvene probleme.

Komentara 16

Avatar patkovic
patkovic
20:10 04.07.2017.

pobogu brate šerife ne ostavljaj ženu kad si joj potreban

DU
Deleted user
20:13 04.07.2017.

Bas sramota pisati o nečemu što je privatno i što se još nije desilo. Mogli ste navesti samo da je jedna žena u 60tim dobila dijete i da je dijete zdravo. to bi bila već vijest. a ovo drugo. baš sramota

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:30 04.07.2017.

Sestra Rasima Ljajića iz Sandžaka, ministra u Vladi Srbije, koji i nije baš naklonjen Hrvatskoj, u 60. - oj godini rodila prvo dijete. Eto, to je vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije