Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar:

'Ništa od navedenog nije istina, nisam beskućnik i imam posao'

beskućnik
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
23.01.2017.
u 15:00

Kurir piše kako je bivši srbijanski ministar Slobodan Vuksanović beskućnik, no on se javio i sve porekao

Nakon što je Kurir objavio priču kako je srbijanski bivši ministar prosvjete Slobodan Vuksanović beskućnik te da je pronađen promrzao i gladan u jednom beogradskom parku, javio se Vuksanović koji kaže kako ništa od navedenoga nije istina. 

Beogradski Blic piše kako je Vuksanović zaposlen kao profesor na privatnom Fakultetu za primijenjeni menadžment, ekonomiju i financije te da živi u stanu na Vračaru. Oni su ga danas posjetili na fakultetu gdje radi. 

– Zadovoljan sam poslom koji obavljam, radim sa studentima, volim ih i oni vole mene. Iznenađen sam jer mi ovo liči na bizarni filmski scenarij, osobito jer svaki dan na posao ide pješke – rekao je Vuksanović. 

Kurir , naime, piše kako su Vuksanovića pronašli promrzlog i gladnog na ulici, gdje živi kao beskućnik nakon što se rastao i izgubio posao profesora.

– Čovjek je bio u jednom beogradskom parku na velikom minusu usred noći. Bio je iznemogao, tresao se od hladnoće, na sebi je imao samo tanku jaknu, a pored njega je bio ruksak. Jedan od prolaznika primijetio je čovjeka kako satima sjedi na klupi te je odlučio to prijaviti dežurnoj službi obližnjeg doma zdravlja. Ekipa je brzo stigla, uvjerili su kako nije pijan već vrlo slab i izmoren. Nije krio da je registriran kao beskućnik, ali mu je bilo vrlo neugodno. Kod sebe nije imao dokumente, ali je rekao kako se zove i da je bio ministar te sveučilišni profesor. Ispričao je da je izgubio posao, da se u međuvremenu rastao i iselio iz zajedničkog stana – ispričao je izvor Kuriru. 

>> Beskućnik ih spasio od hladnoće ponudivši im kaput, a ono što su oni napravili za njega ganut će vas do suza...

Komentara 13

Avatar pendreck
pendreck
13:33 23.01.2017.

To se moze svako dogoditi na zalost.

Avatar acivij
acivij
13:47 23.01.2017.

To ide brže nego si možemo zamisliti. Rastava i gubljenje radnog mjesta mnoge naprasno izbaci iz kolosijeka, a povratak je mukotrpan i dug, a najčešće nemoguć.

Avatar dario554433
dario554433
14:09 23.01.2017.

to se u hrvatskoj nikad ne bi moglo dogoditi. kod nas jednom uđeš u politiku i osiguran si do kraja života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije