Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inicijator ratova
Povratak na članak

Srbi se prisjećaju sedme godišnjice Miloševićeve smrti

Pokopan je u dvorištu obiteljske kuće u Požarevcu 18. ožujka 2006. u nazočnosti sljedbenika među kojima su bili i danas visoko pozicionirani družnosnici u srpskoj vlasti

Komentari 3

Avatar Navrdeda
Navrdeda
10:24 11.03.2013.

11.03.2013. u 10:19h yututu je napisao/la: dedo - samo potvrđuješ tko je jedini remetilački faktor na ovim prostorima i jedini krivac svih ratova i masovnih stradanja, progone, logora ... ... a što se milojka tiče, znaYUći s kime imamo posla, mnogo je vjerojatnije da je taj zločinac promenio facu i sada uživa negde u Moskvi i sl. sa svojom bratijom .. :-)))))))) Kako da ne.Sveta stolica je remetilasčki faktor . Koliko je samo ratova ona vodila . U zadnjih 100 godina katolički kler je vodio dva svetska rata . Da se ne priča šta su sve podršavali i raduli u NDH Zar nije bilo logora u Hrvatskoj i masovnoih stradanja i progona Srba. Očito da slep kada su vaši zločini u pitanju.

VL
KA
kajinx
10:44 11.03.2013.

Dajte nam više vijesti iz regiona.

VL
PR
primorka7
16:34 11.03.2013.

Stvarno, bez vijesti iz Srbije i vijesti o Severini, mi Hrvati ne bismo mogli preživjeti ni jedan jedini dan. Ma dajte više! Dosta je! Pretvorili ste se u bilten "VIJESTI IZ REGIONA". Pustite nas već jednom na miru!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.