Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanje mirno

Srbi opet blokiraju vozila Eulexa

\'Kosovo Serbs sit on the barricades in the village of Zupce near the town of Zubin Potok August 1, 2011. Serbs vowed to press on with roadblocks and stop NATO\'s KFOR peacekeeping force from proceedi
Reuters/PIXSELL
06.03.2012.
u 14:58

Srbi im nisu dopustili prolazak na šta su vojnici KFOR-a odmah blokirali prometnice Zubin Potok – Kosovska Mitrovica, u mjestu Jagnjenici i Zupče – Zubin Potok.

BEOGRAD – Srbi koji prate kretanje vozila iz južnog dijela Kosovske Mitrovice prema graničnom prijelazu Brnjak zaustavili su oko podneva tri vozila Eulexa koja su se, kako su izjavili vojnici Eulexa, uputila prema policijskoj postaji u Zubinu Potoku, javlja agencija Beta. Srbi im nisu dopustili prolazak na što su vojnici KFOR-a odmah blokirali prometnice Zubin Potok – Kosovska Mitrovica, u mjestu Jagnjenici i Zupče – Zubin Potok. Na mjestu gdje je bila barikada u Zupču okupio se veći broj Srba, ali je situacija mirna, izvještava novinar agencije Beta s lica mjesta.

Srbi su ranije najavili da će zaustavljati vozila Eulexa za koja sumnjaju da pomažu u uspostavljanju kosovskih institucija na sjeveru Kosova, u ovom slučaju na uspostavljanju graničnih prijelaza. KFOR i Eulex u razgovorima sa Srbima traže bezuvjetnu slobodu kretanja za misiju EU.

Ključne riječi

Komentara 8

LI
Livi
16:21 06.03.2012.

Srbi,ne bojte se, samo tako! Sto god ucinite tim \"zapadnim demokratima\" imat cete jaku podrsku naseg Josipovica i Milanovica. To ce vam biti dosta da ce vas unatoc svemu objerucke primiti u EU. Nemojte niposto ispuniti sve uvjete za ulazak kao sto je to radila Hrvatska, jer ce vas primiti onda kad njima pase i dodavat ce vam uvijek nove uvjete.

CA
cro.army
17:15 06.03.2012.

Naučili ljudi na balvane. Ništa iz povijesti nisu naučili.

IR
Istria Republica
15:45 06.03.2012.

Kandidatura je prosla idemo ponovo sve izpocetka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije