Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Srbe na listi imaju HDZ-HSS, HSP dr. Ante Starčević, DC, HSLS...

dejan drakulic
Branimir Bradarić/VLM
18.01.2011.
u 19:34

Na gotovo svakoj listi, osim HSP-ovoj i HDSSB-ovoj, nalazi se po nekoliko Srba, što dosad nije bio slučaj

VUKOVAR – Pripadnici srpske nacionalne manjine postali su “najtraženija roba” na izvanrednim izborima za Gradsko vijeće koji se održavaju 6. veljače. Na gotovo svakoj listi, osim HSP-ovoj i HDSSB-ovoj, nalazi se po nekoliko Srba, što dosad nije bio slučaj. S tri Srbina na listi prvi će put izaći koalicija HDZ-HSS, a svoju Srpkinju ima i HSP dr. Ante Starčević.

– To su hrvatski branitelji i članovi stranke i u tome ne vidim ništa sporno, rekao je predsjednik vukovarskog HDZ-a i nositelj liste koalicije HDZ-HSS Damir Barna.

Komentirajući pojavu Srba na većini lista u Vukovaru, predsjednik SDSS-a Dejan Drakulić kratko je rekao da su Srbi postali nužno zlo te da se bez njih očito ne može, ali da se ipak i dalje dovoljno ne poštuju niti se rješavaju njihovi problemi.

Izborna lista HDZ-HSS izazvala je najviše komentara jer je u odnosu na prošle izbore znatno izmijenjena.

Komentara 42

Avatar comparator
comparator
17:53 19.01.2011.

Opet novinari srbuju ko da do sada nisu vidli srbe u Hrvatskoj.Kome smeta srbin nek pati ,a onom kome ne smeta četnik stvarno je gnjida.

OB
-obrisani-
08:16 20.01.2011.

HSP i HDSSB su jedine istinske Hrvatske stranke

UT
utatica
16:53 19.01.2011.

HRAST ih nema na spisku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije