Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv lepe brene

Srb: Županija nije Šumadija, a Osijek nije Šabac!

Lepa Brena
Boris Ščitar/PIXSELL
15.03.2011.
u 13:19

Njoj ovdje nije ni mjesto ni vrijeme, ali protiv sam bilo kakvih zabrana, kazao je župan Šišljagić

Koncert Lepe Brene u Osijeku šamar je svim stanovnicima grada, ali i Osječko-baranjske županije. Županija nije Šumadija, a Osijek nije Šabac! Njime se ozbiljno narušava dignitet Domovinskog rata – naglasio je predsjednik kluba HSP-a županijske Skupštine i čelnik pravaša Daniel Srb podijelivši pritom vijećnicima i novinarima fotokopiju fotografija Lepe Brene u uniformi vojske Republike Srpske.

Od župana dr. Vladimira Šišljagića zatražio je da se Osječko-baranjska županija postavi kao Istarska u odnosu na Marka Perkovića Thompsona te zabrani održavanje koncerta najavljenog za 26. ožujka.

– Osobno sam protiv koncerta Lepe Brene. Takvu glazbu ne preferiram, njoj u Osijeku nije ni vrijeme ni mjesto, ali to je moje subjektivno mišljenje. Protiv sam zabrana, tako i zabrane nastupa Thompsonu u pulskoj Areni te držim da bi bilo neprimjereno tražiti da se koncert ne održi – uzvratio je Šišljagić koji je na sjednici Skupštine odbacio navode da je na njega fizički nasrnuo njegov bliski suradnik. Naime, vijećnik Franjo Gavran (HSP) upitao ga je li ta informacija točna ne navodeći pritom i tko je nasilnik.

– Na mene svakodnevno nasrću psihički. Protiv toga se ne može, ali fizički zasad nije nitko – uzvratio je župan. Zbog kategorizacije bolnice u Našicama iz županijske u gradsku, Ivica Čeme (HDZ) zatražio je od Šišljagića čak i podnošenje ostavke. Međutim, ovaj mu je uzvratio da kategorizaciju provodi Ministarstvo zdravstva na čelu s ministrom Darkom Milinovićem, no da ne treba strahovati – Županija će i dalje pomagati bolnici u Našicama.

Vijećnici su Skupštine deplasiranim i nevažnim, sad kad je već postavljen Željko Prša, ocijenili naputak kojim Ravnateljstvo policije od njih traži suglasnost za imenovanje novog načelnika Policijske uprave.

Komentara 346

TO
toljaga1
16:47 15.03.2011.

lepa Brena,hehehe----- stara ofucana babetina

CV
car_vukota
13:44 15.03.2011.

Kao što svako ima pravo na izborima dati glas tom magarcu srbu, tako svako ima pravo pokušati zaraditi dovodeći kojekakve spodobe da arlauču po dvoranama. potrebno je samo naći publiku koja to traži. liberalni kapitalizam na djelu.

I4
IQ 40
02:32 16.03.2011.

\"Zena siri ljubav...dobro nam dosla i dobro nas nasla.\" Ja, kao desni konzervativac vjerujem u sirenje ljubavi - sirenjem noge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije