Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HSP-a Danijel Srb u Crikvenici

Srb: SDSS ucjenjuje Vladu i to je nedopustivo

srb danijel
Anton Ficko/VLM
24.01.2010.
u 14:28

imamo primjere da sela s većinskim srpskim življem u kojima nije ispaljen ni jedan metak i ni jedna fasada nije stradala dobivaju enormna sredstva. Takva razdioba je posljedica ucjene SDSSS i Vlada ne smije pristajati na takvu politiku - rekao je Srb

CRIKVENICA - Neprihvatljivo je da se novci iz državnog proračuna dijele općinama prema nacionalnosti, pa tako imamo primjere da sela s većinskim srpskim življem u kojima nije ispaljen ni jedan metak i ni jedna fasada nije stradala dobivaju enormna sredstva, dok neka ne dobivaju bukvalno ništa. Takva razdioba je posljedica ucjene SDSSS i Vlada ne smije pristajati na takvu politiku, rekao je predsjednik HSP-a Danijel Srb u Crikvenici na konstituirajućem zboru podružnice koja se raspala nakon poznatih podjela unutar te stranke.

Novi predsjednik novog crikveničkog HSP-a je Milan Smojver, a njegovo ustoličenje je uz brojne parvaše iz svih dijelova Primorsko-goranske županije popratio i crikvenički gradonačelnik Damir Rukavina (HDZ).

Ključne riječi

Komentara 51

UL
Uskok ll
15:25 24.01.2010.

Ma koliko je Srba ostalo u HR danas??? 3%- 4% ? Komu trebaju jos price i pitanja o njima? Onima koji ce pokusat nesto zaradit na tu temu,ili dobit neke politicke poene.Srba vise nemaaaaa!

OB
-obrisani-
15:26 24.01.2010.

a ne gospodo HSP će opet biti vodilja i perjanica hrvatskog društva. stranka pisaca A.G.Matoš, A.Kovačić, S.S.Kranjčević i da nenabrajam ide dalje. nakon osnivanja u nju su došli jugoslaveni oterali starčevića, ali hrvatska najstarija prava stranka ide dalje. onog trenutka kad u hsp pobjedi hrvatska intelektualna mladež hrvatski je narod prepozna tada slijedi svjetlija budućnost i HSP-u i Hrvatskoj

OB
-obrisani-
17:36 24.01.2010.

Bravo SRB, ti si pravi HRVAT ▄▀▄▀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije