Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz sjedišta hsp-a

Srb: Ovo je tjedan velikih uspjeha Borisa Tadića

danijel srb
Željko Lukunić/PIXSELL
17.04.2010.
u 12:19

Danijel Srb kazao je da će HSP tražiti raspravu u Saboru o Josipovićevoj izjavi i izazvanoj ustavnoj krizi te dodao da je "ovaj tjedan bio tjedan velikih uspjeha predsjednika Srbije Brisa Tadića".

Osuđujemo izjavu predsjednika Ive Josipovića izrečenu u Parlamentu BiH kojom je iskazao nepoštivanje odluka Sabora te izazvao ustavnu krizu - odluka je to danas održane sjednice glavnog stana HSP-a koju je priopćio predsjednik stranke Danijel Srb.

Kazao je da će HSP tražiti raspravu u Saboru o Josipovićevoj izjavi i izazvanoj ustavnoj krizi te dodao da je "ovaj tjedan bio tjedan velikih uspjeha predsjednika Srbije Brisa Tadića".

Preostale odluke glavnog stana HSP-a su da Vlada nema volje i hrabroasti za potrebne reforme i izalaz iz krize, da je ilegalna objava Registra branitelja propust zbog kojeg HSP traži ozbiljne sankcije te na kraju HSP traži objavu popisa aboliranih pripadnika neprijateljskih postrojbi, dezertera i doušnika.

Komentara 20

OB
-obrisani-
15:07 17.04.2010.

Ovim ustašoidima su još uvijek Srbi glavni problem. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

BO
bourne
15:39 17.04.2010.

Neznam u čemu je problem ako se Hrvati i Srbi ne vole. Pa što? Pa nije to jedinstveni slučaj u Svijetu. Najviše me živciraju političari koji nas uvjeravaju da smo mi bratski narod koji se međusobno obožava. Što je slijedeće?? Donošenje zakona o obaveznoj ženidbi Srba i Hrvata?

OB
-obrisani-
14:14 17.04.2010.

mate...u pravu si,...ove Komunjyare da bi sebe zastitiuli u Hrvatskoj, su u stanju \"oprostiti\" vas´napad na Hrvatsku.. i onih 40. 000. 000. 000 $odlra, koje céte tribati platiti nakon Haga -Hrvatskoj,...(ti recén, kominjyisticki-Svit je poludija)..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije