Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostojić poručio

'Prava sramota je da se ratni zapovjednici moraju probijati u Kolonu'

Ranko Ostojić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
18.11.2013.
u 20:23

Ministar Ranko Ostojić rekao je kako je sramota na duši onih koji su to organizirali

Ministar unutarnjih poslova Rajko Ostojić istaknuo je za RTL Danas kako su smatrali da će danas biti u prilici odati počast žrtvama, no u tome su spriječeni organiziranom akcijom.

"Ne sumnjajte u to da smo to mogli riješiti, upasti unutra ili uz pomoć policije upadati u Kolonu. Međutim, mislim da je Vlada ispravno odlučila odati počast na Ovčari, na mjestu na kojem su ranjenici iz bolnice i pogubljeni", rekao je Ostojić. Naglasio je kako je bilo posebno tužno vidjeti doktoricu Vesnu Bosanac u krugu bolnice bez onih koji su tamo trebali biti.

Ocijenio je kako je tužno bilo vidjeti kako se ratni zapovjednici Vukovara moraju probijati u Kolonu. "Sin Siniše Glavaševića doživio je danas novu izdaju, kao što je bio izdan Vukovar 1991. Danas mu se dogodilo da ne može ući u Kolonu. Sabo, organizator koji je sve pozvao da dođu, nije mogao do groblja. Prema tome, sramota je na duši onih koji su to organizirali", rekao je Ostojić.

Ostojić je otkrio da su raspolagali informacijama kako će biti pokušaja blokiranja i zaustavljanja kolone. "Oni koji su se usudili ne poslušati hrvatsku himnu, koji nisu htjeli biti na mjestu na kojemu svake godine počinje odavanje počasti i odaje minuta šutnje braniteljima pokazali su pravo lice", dodao je.

>> 'Zabijen je klin koji je teško izvaditi'

>> Milanović: Na kraju Dana sjećanja osjećaj je - ružan

Komentara 28

DU
Deleted user
20:27 18.11.2013.

...ja mislim da je kriva rakija, što se niste priključili povorci...

HO
Hoch03
21:29 18.11.2013.

Organizirao je to tvoj SDP dragi ministre.Sta ste ocekivali pocasni crveni tepih nakon toliko glupih poteza vlade, toliko blamaze pred svima nama koji necemo da zaboravimo vapaje Sinise Glavasevica.. , sve poginule i ranjene, sve mucene i osakacene, svu sirocadd i majke koje su dali sinove za slobodu.. I sad prodajes pamet ...

Avatar Becarina
Becarina
20:59 18.11.2013.

"Ne sumnjajte u to da smo to mogli riješiti, upasti unutra ili uz pomoć policije upadati u Kolonu ??? Iz ovih ministrovih rijeci sve se moze vidjeti , tko je kakav je i kako razmislja . On je izgleda jos u onoj bivsoj drzavi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije