Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgred u Gradiški

"Sramotno je da je saborski zastupnik uvučen u tučnjavu"

bilonjic
vl
19.04.2010.
u 18:58

Policija je Bilonjića zatekla kako se pred restoranom u kojemu se te večeri održavala svadba njegova mlađeg sina zajedno sa svojim starijim sinom tuče s četvoricom mladića koji su također bili uzvanici na proslavi.

Masovna tučnjava koja se odvijala u nedjelju rano ujutro na ulicama Nove Gradiške, a u koju je, tvrdi policija, bio umiješan i HDZ-ov saborski zastupnik Mato Bilonjić, izazvala je zaprepaštenost građana Brodsko-posavske županije.

Osuda građana

Podsjetimo, policija je Bilonjića zatekla kako se pred restoranom u kojemu se te večeri održavala svadba njegova mlađeg sina zajedno sa svojim starijim sinom tuče s četvoricom mladića koji su također bili uzvanici na proslavi. Povod su bile upaljene cigarete s kojima su mladići ušli u dvoranu. Iako Bilonjić tvrdi da s tučnjavom nema veze, već da su se četvorica mladića tukla međusobno dok je on promatrao gužvu u trenutku dok je policija stigla na poprište, građani su jednoglasni u osudi zastupnikova ponašanja.

– Sramotno je da je jedan zastupnik u Saboru uvučen u bilo kakvu tučnjavu. Isprike su mu prozirne, osobito kada se zna da je taj njegov sin već sudjelovao u tučnjavi s policajcima na ulicama Nove Gradiške prije nekoliko mjeseci – kažu građani. Medijska buka koja se digla oko ovog slučaja zasigurno ne odgovara brodsko-posavskom HDZ-u jer najjača parlamentarna stranka ne obnaša vlast ni u jednom od dva grada u Brodsko-posavskoj županiji, a sa svakim ispadom njezinih zastupnika rejting joj dodatno pada. Policijska uprava ne odustaje od verzije da je Bilonjić bio sudionik tučnjave te da su protiv sve šestorice podnesene prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira, a vruć krumpir proizišao iz ovoga ekscesa čelništvo županijskog HDZ-a prebacilo je središnjici u Zagreb.

Zašto ne pišete o SDP-u?

Na pitanje hoće li protiv Bilonjića biti pokrenut stegovni postupak ako se u sudskom procesu pokaže da je sudjelovao u obračunu predsjednik brodsko-posavskog HDZ-a, Zdravko Sočković odgovara da uvijek kada su u pitanju visokopozicionirani dužnosnici HDZ-a poput saborskih zastupnika sve odluke donosi predsjedništvo stranke. Pa samim time županijska organizacija s time nema veze. S druge strane, glasnogovornica HDZ-a Sunčana Glavak tvrdi kako još nemaju policijsko izvješće. a novinskim člancima u kojima stoji da je i Bilonjić sudjelovao u tučnjavi neće vjerovati. S. Glavak se i čudi što se o ovom slučaju toliko piše, a o razbijenim glavama u SDP-u ne!

Ključne riječi

Komentara 14

OB
-obrisani-
17:48 22.04.2010.

Ma dobro, tućnjava i nije neko rješenje, ali ne sudit \"našeg junaka\" pre strogo, jer ipak su bili 2 protiv 4, i nešto vani gimnasticirali. Baš pravi John Waine style.

OB
-obrisani-
07:09 20.04.2010.

šta je trebo sjest i plakat

OB
-obrisani-
14:39 20.04.2010.

Pukla ga Cajka na agresivu ,primitivac.Cajka je zesca od metala .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije