Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSS O ŠTRAJKU
Povratak na članak

'Sramotno je da ih nazivaju miševima koji nagrizaju proračun, a oni vole svoj posao i žele raditi'

Željko Lenart dodaje kako ima kćer u srednjoj poljoprivrednoj školi u Dubravi, te joj je rekao da danas ne ide u školu i tako podrži štrajk.

Komentari 5

OK
okvals54
17:48 10.10.2019.

Sta je ovo,gdje je Pajser Beljak?

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:48 10.10.2019.

Prosvjetarima minimalac i puno radno vrijeme. Možda počnu radit!

VL
AD
adrad
09:56 11.10.2019.

Učitelji, nastavnici i profesori prvo za što se moraju izboriti je povratak izgubljenog poštovanja. Poštovanja njihove profesije i poštovanja njih samih od strane učenika i njihovih roditelja. Nažalost i sami su doprinijeli da im se profesija ne poštuje. Olako susu pristali na to da trebaju biti "prijatelji" sa djecom i uplašili su se roditeljskih prijetnji. E tu im vlada RH, predsjednica i sudstvo moraju dati potporu. Oni moraju postati autoriteti toj djeci a ne prijatelji. Mora im se omogućiti da ostvare taj autoritet. Znanjem, strogoćom i mogućnosti nagrađivanja i kažnjavanja učenika. Oni se moraju oduprijeti prijetnjama roditelja kada isti traže brisanje neopravdanih, povećanje ocjene.... Treba im osigurati zaštitu. A novac, novac će doći vremenom. Prvo poštovanje.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:05 10.10.2019.

Ljudi moji kako najvjernije Božije dvonožno stado nije u stanju da razumije rang liste vjerodomoljubnih vrijednosti. Poprednji su zaslužni osloboditelji i branitelji, a samorazumljivo i njihovi dični potomci. Odmah do ovih su zaslužni vjerodomoljubni ZNA SE i drugi stranaški državovoditelji i njihovi ponosni potomci. SvetoTrojstvo zatvaraju vjerodomoljubni dvonožni glodari, koji beru i uživaju sve plodove koji se stvore u neovisnoj državi. Dvonožni papkarima i kopitarima ostaje samo slama i strnjište i izobilje vjerodomoljubnih igara. Ako nekom dvonožcu ovo nije pravo ima otvorene sve ceste u bijeli svijet, pa tko isti voli neka izvoli, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.