Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA METI VANDALA
Povratak na članak

Sramota u Puli: Na kombiju društva osoba s tjelesnim invaliditetom osvanuo gnjusni natpis

Na meti vandala našli su se i prometni znakovi koji označavaju parkirna mjesta za osobne automobile kojima se prevoze osobe s invaliditetom.

Komentari 4

VL
????
07:10 07.11.2019.

Čovjek je vjerojatno ljut zbog sve većeg broja invalidskih parkirnih mjesta po gradovima. I meni u Zagrebu je ne jednom došlo da preko onoga natpisa "ako ste uzeli moje mjesto, hoćete li uzeti i moju invalidnost" napišem, "ako ste vi invalid, onda ste invalid u mozak", jer nikad nisam ni vidio invalida da izlazi ili ulazi iz automobila koji se parkiraju na tim mjestima.

VL
PE
Penzioner
07:27 07.11.2019.

S tim mjestima za parkiranje ispred domova ok 1 do 2 za kombije ali ne na svakom koraku po 5 ,koje koriste glavonje iz doma i udruga zlouptebe kao i love sve pod krinkom o invalidima, svi se umrezili i AJMO

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.