Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Sramota HRT-a: Bez kamere i novinara na smjenjivanju Linića!

06.05.2014. u 12:53

Dok Nova TV ima na Markovu trgu Mislava Bagu i uredno iz Banskih dvora prenosi Milanovića koji smjenjuje Linića, HTV debelo kasni jer na događaju dana nema ni svoju kameru, ni svojeg novinara

Smijenjen je ministar financija, što Nova TV objavljuje na svojim izvanrednim vijestima što su počele pet minuta prije Milanovićeve konferencije za novinare. Visoko profesionalna Nova TV ima uredno posađenog Mislava Bagu na njegovu svakodnevnom mjestu na pločniku Markova trgu. Nova TV odmah ima visokokvalitetnu sliku izravnog izvanrednog prijenosa već prvih Milanovićevih riječi o Liniću (više ne uživa moje povjerenje), dok u isto vrijeme HRT-ovi masno plaćeni kaotični amateri ne uspijevaju osigurati čak ni mutnu internetsku sliku iz dvorane u Banskim dvorima.

U neko doba, kad je Linić već smijenjen, pojavila se HRT-ova Katarina Periša Čakarun, ostavljena kao riba na suhom i s pločnika koji je već osvojio Mislav Bago najavila ono što su on pa Milanović već rekli: nema više Linića. Znači li ova današnja najnovija HRT-ova blamaža da TV pretplatu za današnji dan trebamo platiti Novoj TV? Ne, profesionalni skandal samo potvrđuje staru čvrstu vezu: uz kaos u vladi i partiji pokazao se i komično očigledan kaos na HRT-u.

Prvi, Drugi i Treći program nisu se dali uznemiravati prijepodnevnom vladinom burom u čaši mutne vode, pa je HRT na svojem Četvrtom programu najprije u svojim vijestima u jedanaest najavio da će uključiti internetsku sliku s Milanovićeve konferencije, onda je zbunjena čitačica vijesti rekla da su joj rekli da trebamo malo pričekati. Mirno su nastavljene vijesti na Četvrtom. Kad je došao red na zbivanja u svijetu, nedužni gledatelji mogli su gledati ulične nerede u Meksiku, a u isto vrijeme je Nova TV emitirala svoj izvanredni prijenos.

HRT ne samo da je svoje pretplatnike počastio mutnom slikom, nego su se čak i u takvoj komunikacijskoj bijedi stalno prekidali i slika i ton. Baš su nas lijepo zabavili.

>>'HRT je u Banskim dvorima od jutra imao i kameru i novinara'

Komentara 30

Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
13:07 06.05.2014.

Pa nek narod plaća. Lopovi sa prisavlja dežuraju u vukovarskom grmlju, i mole boga da netko skine ćiriličnu ploču.

MO
mojazemlja
13:13 06.05.2014.

Neće oni protiv svojih! Sve ih treba pomesti(smjeniti),od radara do Radmana.Sve.Zauvjek.

SE
sestrićna
13:14 06.05.2014.

pjongjang tv (čit.hrt) se ponaša kao i svaka pjongjang tv..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije