Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rim u šoku

Sprovod mafijaškog bossa kao iz filma Kum

People carries the body of Vittorio Casamonica into a Roman Catholic basilica in a Rome suburb as a banner with his picture reads
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.08.2015.
u 21:48

Na velikom plakatu kod ulaza u crkvu uz fotografiju Vittorija Casamonice pisalo je: „Osvojio si Rim, sada ćeš osvojiti Raj"

Nije sniman film, već se u Rimu odvijao sprovod mafijaškom bossu Vittoriju Casamonici (65). Kočija sa šest konja uz glazbu iz filma "Kum" stigla je do crkve prevozeći lijes u kojem je bio šef rimske mafije koja se bavi krijumčarenjem droge, prostitucijom i zelenaštvom.

Na crkvi je bio plakat na kojem je bila slika mafijaškog šefa, inače romskog podrijetla, s natpisom „Osvojio si Rim, sada ćeš osvojiti Raj". Nakon crkvenog obreda, lijes s Casamonicom iznesen je iz crkve a nebom je letio helikopter iz kojeg su bacane ružine latice. Rimljani su šokirani i postavljaju pitanje tko je dao dozvolu za organizaciju sahrane mafijaša uza zaustavljanje prometa i policijsko osiguranje.

Ministar unutarnjih poslova Angelino Alfano zatražio je od rimskog prefekta Franca Gabriellija detaljnu istragu. Iz Vatikana se doznaje da je papa Franjo ljutit. Sveti Otac je više puta oštro govorio o mafijašima, a sada se rimskom šefu mafije priređuje spektakularni sprovod u crkvi i ispred nje u rimskoj četvrti Tuscolano. Nešto sramotno što ne bi trebalo ostati bez posljedica.

>>VIDEO Mafijaški boss pobjegao pred policijom u 'sigurnu' C. Goru

>>Mafijaški atentator tvrdi: Ja sam ubio JFK-a!

Komentara 11

DU
Deleted user
00:33 22.08.2015.

Plakat s natpisom "Osvojio si Rim, sada ćeš osvojiti Raj" jako podsjeća na one kojima kažu kako ih čekaju djevice kad raznesu sebe i pol autobusa.

MH
mrtav-hladan
22:35 21.08.2015.

Sahrana da čovijek pozeli umrijeti ❗️

DU
Deleted user
23:20 21.08.2015.

volio bih da nesretne žene od kojih je napravio seksualne robinje dobiju zadovoljstvo da mu na vratima raja pokažu njegov put ... u pakao ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije