Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio odvjetnicima
Povratak na članak

Šprlje o izmjenama ZKP-a: Ljudska prava osumnjičenika ostat će zaštićena

"Dio odvjetnika pokazuje da uopće ne zna o čemu se radi kada govore o nekakvim zatiranjima ljudskih prava", ustvrdio je ministar u emisiji Hrvatskog radija "A sada Vlada", rekavši kako su "vruće" reakcije" javnosti, pogotovo od dijela odvjetnika, bile očekivane.

Komentari 1

KU
kupatilo
21:56 16.02.2017.

Nadamose konacno i donosenju presuda gdje ce narod uvidjeti da pravna drzava odista postoji i da neisplati se biti u zatvorima i kaljati ugled familiji nikome.Zasad je to jos uvjek najunosniji biznis a cekamo i sankcije dabi se ipak kao uvjek razlikovao posten od nepostenog.Dosad je posten bio poveznica sa znakom jednakosti bu dala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.