Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ah ta policija

Spriječili ih da proslave `Dan trave` jointom od dva kilograma

joint
YouTube
23.04.2013.
u 15:29

Studenti kalifornijskog sveučilišta "Dan 420" htjeli su proslaviti uz joint od bar dva kilograma, ali ih je spriječila policija.

Studenti kalifornijskog sveučilišta Santa Cruz svake godine velikim tulumom obilježavaju "Dan 420", 20.travnja, koji slave svi ljubitelje popularne biljke nekad znane kao "vražje biljke s korjenima u paklu". Studenti su ovogodišnju proslavu uveličali najvećim jointom ikad.

Na YouTube snimci se vidi kako policija između horde studenata nosi ogroman joint težak, navodi Huffington post, bar dva kilograma.

Načelnik policije Nadar Oweis izjavio je kako bi zatvaranje događaja koštalo više nego njegovo nadziranje, stoga kad su vidjeli joint, samo su ga odnijeli.

Rekreacijska upotreba marihuane u Californiji je još uvijek zabranjena, ali prema pisanju New York Timesa česta pojava. Čini se kako utjecaj negativne propagande provođene godinama, U Californiji ipak polagano opada.

>>Rihanna i Adriana Lima proslavile 'Dan marihuane'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije