Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabrost

Spriječila lopove da joj ukradu auto i postala viralni hit

krađa auta
Screenshot
26.05.2017.
u 10:45

Mlada žene htjela je natočiti gorivo na benzinskoj postaji, a u tom trenutku lopov je iskoristio njezinu nepažnju

Melissa Smith (27) iz Milwaukeeja učinila je nešto što bi se malo tko usudio. I sama je, kaže, bila svjesna da riskira kada je htjela spriječiti lopova da joj na benzinskoj postaji ukrade automobil.

Sve su snimile nadzorne kamere na benzinskoj, a snimka je postala viralni hit.

Naime, Melissa je otišla natočiti gorivo, ali je ostavila ključeve u automobilu. No, kada se okrenula već je netko bio za volanom. Nije joj dugo trebalo i skočila je na haubu svoga automobila. Lopov je nastavio voziti. Na kraju se ''vozač'' zaustavio, uletio u drugi automobil koji je bio parkiran pokraj te pobjegao. Imao je i pomagače, što se vidi na snimci. Pritom je ukrao njezinu torbicu. 

Melissa je izjavila da je u tom trenutku samo pomislila zar joj se ovo događa... Dodala je i kako je vidjela da se lopov smijao dok ju je pokušavao zbaciti s haube.

Policija provodi istragu, a nitko još nije uhićen, javlja UsaToday.

Komentara 2

Avatar Egidio
Egidio
11:12 26.05.2017.

Neobična kamera video-nadzora, pomiče se za vozilom i stane. :-)

PU
paul-umpe
11:39 26.05.2017.

Nisam dobro vidio jeli tamnoputi crnac ili bjelac pokusao ukrasti auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije