Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pokazali spremnost za napad'

Spriječen teroristički napad? U Španjolskoj uhićena trojica povezana s ISIL-om

Španjolska policija
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/2
03.11.2015.
u 21:08

Španjolska policija reagirala je danas ujutro jer su se članovi ćelije ponašali nepredvidljivo te su pokazali 'potpunu spremnost za izvođenje terorističkog napada', izvijestili su

Španjolska policija uhitila je trojicu muškaraca koji su pripadali džihadističkoj skupini "spremnoj da napadne Madrid", izvijestili su iz španjolskog ministarstva unutarnjih poslova.

Prema njihovim informacijama, sva trojica muškaraca marokanske su nacionalnosti i živjeli su u Madridu. Navodno su pripadali grupi povezanoj s ISIL-om.

– U trenutku kada je razbijena džihadistička ćelija njezini članovi bili su radikalizirani i u fazi potpune asimilacije i predanosti terorističkoj ideologiji – dodali su iz ministarstva, javlja CNN.

Španjolska policija reagirala je danas ujutro jer su se članovi ćelije ponašali nepredvidljivo te su pokazali "potpunu spremnost za izvođenje terorističkog napada", izvijestili su.

Muškarci, koji imaju od 26 do 29 godina, privedeni su na ispitivanje.

>> U Bijeljini spriječen teroristički napad: Motel 'Dallas' su htjeli dići u zrak

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
21:28 03.11.2015.

Sram bilo te Spanjolce, uhapsili su Americke "umjerene oporbenjake" borce za "slobodu i demokraciju".

AN
anonimac1986
23:31 03.11.2015.

oni bar uspiju sanirat i sprjecit na vrijeme kao i vecina drzava,kod nas se to nebu desilo, odma ce njevsra neko ispast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije