Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaustavljen teretni automobil

Spriječen pokušaj nezakonitog uvoza oružja i streljiva

Ilustracija
Josip Regovic/PIXSELL
17.01.2024.
u 12:24

Iz policije navode kako je nad 46-godišnjim vozačem provedeno kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo podnošenjem kaznene prijave protiv njega

Prilikom provođenja pojačanih mjera nadzora prometa, a s ciljem sprječavanja kaznenih djela i prekršaja u suradnji s djelatnicima carine, policija je jučer na auto cesti Zagreb – Lipovac zaustavila teretni automobil s poluprikolicom slovenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnji državljanin Srbije.

- Pri pregledu vozila RTG uređajem, u spremištu poluprikolice uočeno je više komada oružja. Zbog sumnje da je, izbjegavajući mjere carinskog nadzora, u spremištu prikolice preko državne granice prevezao robu čiji je promet ograničen, sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, policijski službenici su uhitili vozača i temeljem ishođenog naloga za pretragu, u prostoru spremišta pronašli i oduzeli četiri pištolja te 68 komada streljiva – navode iz policije.

Iz policije navode kako je nad 46-godišnjim vozačem provedeno kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo podnošenjem kaznene prijave protiv njega zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izbjegavanje carinskog nadzora.

VIDEO Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu i na mjestu poginuo

Ključne riječi

Komentara 1

AR
Archangel711
10:24 20.01.2024.

Uz sve blagodati dark weba i njihove ponude, naručiš, platiš nekom jednokratnom karticom ili kripto valutom i dostave ti na adresu koju želiš, što želiš i koliko želiš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije