Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnateljica Zarazne:
Povratak na članak

'Spremamo se za odgovor na opasnost od bioterorizma'

Prof. dr. sc. Alemka Markotić u Cambridgeu sudjeluje u međunarodnom projektu za procjenu biorizika u svijetu

Komentari 5

TK
Ten-kre
07:39 05.10.2019.

Nešto nam lijepoga spremate. U zdanje vrijeme samo o virusima i depopulaciji. Što ste napravili lijek za odabrane pa bi isprobali bolest.

VL
LA
larala
10:01 05.10.2019.

dokle god se štedi na sredstvima koja su se nekad uredno zaprašivali iz zraka kako bi suzbila gamad poput komaraca i krpelja sve ove priče o tobožnjoj brizi za zdravlje ljudi u hrvatskoj padaju u vodu. to što su u u zaraznoj otkrili 5 novih virusa koje prenose krpelji dokle god se ta gamad ne počne suzbijati, narodu ne znači ništa osim što potvrđuje totalnu nebrigu i neefikasnost zdravstvenog sustava u kojem se više brige vodi o gamadi nego o čovjeku.

VL
VO
vorda400
07:49 05.10.2019.

Jel bioterorizam kad se baba nije oprala od 91 a i dalje se uredno vozi u tramvaju?

VL
DU
Deleted user
15:42 05.10.2019.

Kakav odgovor možeš spremiti na bioterorizam kad sve prepuštaš stranom kapitalu; ljude i znanje.

VL
RP
rpzagreb
16:31 05.10.2019.

Puno veći rizik je od sadašnjih političara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.