Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ratne trube sve glasnije

Sprema se rat, Ukrajina čeka napad Rusije. Putin poslao poruku NATO-u

01.12.2021.
u 11:16

– Šaljemo nedvosmislenu poruku ruskoj vladi: podrška NATO-a Ukrajini je neslomljiva. Neovisnost, teritorijalni integritet i suverenitet Ukrajine nisu nešto o čemu se može pregovarati. Rusija ćposle platiti visoku cijenu za bilo kakav oblik agresije – rekao je Heiko Maas.

Ključne riječi

Komentara 66

CA
cabala
14:57 01.12.2021.

Poštovani Večernjak! Obavjesti svog nepismenog novinara da rat u Ukrajini traje od 2014.

Avatar acivij
acivij
19:24 01.12.2021.

Za sve je kriv NATO! NATO je okupirao dio Gruzije, dio Moldavije, anektirao je i Krim, te okupirao dio Ukrajine! NATO ubija oporbene političare i novinare po Moskvi! NATO truje i ubija ruske disidente po Europi! Za sve je kriv NATO!

ZI
zinegoid
14:32 01.12.2021.

vučko kaska za putinom, još nije spreman. možda zbog njega putin odustane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?