Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačana aktivnost
Povratak na članak

Sprema li se S. Koreja izvesti novo nuklearno testiranje?

Vojska je "zabilježila veliku aktivnost u i oko područja za nuklearne testove Punggye-ri", kazao je glasnogovornik južnokorejskog Ministarstva obrane

Komentari 5

KI
Kissinger
12:42 22.04.2014.

pratite vi amere-koreanci nisu sa dvije bombe ubili 200000 japanaca,a od 1945 do danas umrlo je 1251000 japanaca kao koleteralne žrtve tog zločinačkog čina!

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:21 22.04.2014.

1945 je otvorena Pandorina kutija upotrebom nuklearnog oruzja, koje se od onda koristi kao sredstvo ucjene onih koji ga imaju protiv onih koji ga nemaju. Kakva je da je Sjeverna Koreja je to odavno shvatila i prikljucila se nuklearnom klubu, kako bi izbacila tu kartu iz igre. S obzirom da su nuklearni zapad moze samo blebetati ali se ne usidi nista vojno poduzimati, za razliku od Iraka, Libije, Sirije itd. Nikakvo pravo, pravda ili slicne izmisljotine, danas kao i oduvijek vrijedi samo zakon sile, sto su Korejci odavno shvatili.

VL
ST
Stipeprof
17:19 22.04.2014.

Da je Sadam 2003. godine imao nuklearnu bombu danas bi na životu bilo 100.000 Iračana koje je Zapad ubio da bi toj državi ukrao naftu.

VL
Avatar comparator
comparator
08:26 22.04.2014.

Letećio cirkus Montija Pajtona izvire s slike ovog članka.

VL
CR
crocro
12:32 22.04.2014.

Zemlja vojske i "oficira", zemlja kolektivne službe diktatoru, zemlja poslušnika, zemlja fanatika, zemlja distancirana od stvarnog svijeta i realnosti, zemlja iracionalnih umova, zemlja prijetnji i izoliranosti, zemlja jadnih i potlačenih ljudi koji moraju ljubiti jedinog vođu i život dati za vođu. Nitko se ne usudi diktatoru reći "stop" gotovo je. Ne usude mu se reći niti njegovi građani a niti svjetske sile. Svi se boje i svima se gaće tresu kada Kim nogom lupi po asfaltu. A kada se čamcem odvaja od obale onda za čamcem gaze u vodu probijajući vodu kako bi još jednom dodirnuli čamac svoga vođe, dokazujući mu kako se žele ugušiti u vodi i život dati za jedinog i voljenog vođu. I to nitko ne može spriječiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.