Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaoštravaju se odnosi u skupštini grada zagreba

Šprem zbog sukoba s Bandićem prekinuo sjednicu Skupštine

bandić
Antonio Bronić/PIXSELL
11.02.2010.
u 11:04

Svađa je počela jer je zastupnik Srđan Subotić (SDP) pitao gradonačelnika zašto se vatrogasci DVD-a Maksimir stišću u 40 četvornih metara i kada će se izgraditi zgrada za taj DVD.

Predsjednik Gradske skupštine Zagreba Boris Šprem zbog sukoba s gradonačelnikom Milanom Bandićem prekinuo je na pet minuta sjednicu Skupštine. Šprem i Bandić sukobili su se jer je gradonačelnik izašao za govornicu, a da mu predsjednik Skupštine Šprem nije dao riječ.

Svađa je počela jer je zastupnik Srđan Subotić (SDP) pitao gradonačelnika zašto se vatrogasci DVD-a Maksimir stišću u 40 četvornih metara i kada će se izgraditi zgrada za taj DVD.

Nakon što je počelo prepucavanje između Subotića i Bandića tko je više puta posjetio DVD Maksimir i nakon što je Subotić, kako bi dobio riječ, iskoristio povredu poslovnika koje nije bilo, Bandić je izašao za govornicu prije nego je Šprem uspio reagirati i upozoriti zastupnika.

- Kad predsjednik Skupštine neće štititi moj dignitet, ne preostaje mi ništa nego odgovarati pismeno. Ja sam u ovoj Skupštini doživio toliko insinuacija, laži i objeda - kazao je Bandić. Šprem mu je odgovorio da je na govornicu izašao prije nego je uspio zauzeti stav te da mu nije preostalo ništa drugo nego prekinuti sjednicu.

Komentara 17

Avatar bushvzdhr
bushvzdhr
11:56 11.02.2010.

SADA ĆE SE VIDJETI KAKVO ĆE SVE BEZAKONJE BITI KADA SDP POMIRIŠE VLASTI. MAKAR JE I BANDIĆ NJIHOV.

Avatar Robinzon
Robinzon
12:21 11.02.2010.

@zagorac4 Jel se ti to smiješ zbog nečega smješnog, velike sreće ili to iz tebe izbija sarkazam, jad i zloba?

AM
amarila
11:46 11.02.2010.

Bandica treba politi katranom,posuti perjem i pravac POGANA VLAKA od kud je i stigo na nasu zalost!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije