Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ ZAPREŠIĆA
Povratak na članak

Spotaknula se na šaht, pala i ozlijedila nogu. Grad joj mora isplatiti 30 tisuća kuna

Grad je sve osporavao tvrdeći kako je upravo žena propustila upotrijebiti dužnu pažnju prosječne osobe i time doprinijela nastanku štete jer 'očito nije gledala kud hoda'. Osim toga, kažu, doprinijela je nastanku štete i traženjem liječničke pomoći tek tjedan dana od nezgode.

Komentari 4

HR
Hrast
13:21 18.11.2022.

Svaka čast ženi, smatram da ima pravo. A dežurne službe će ubuduće bolje obratiti pažnje jer ti šahti su stvarno svakakvi. Svaka čast ženi.

VL
FE
fefellerunt
12:54 18.11.2022.

Primjer kako je svaka kuna koju parazit iz pravosuđa pokupi od države stečena zahvaljujući iznimnom poštenju i inteligenciji. Zato plaće na državnom koritu trebaju rasti i rasti, jer netko neobrazovan bi pomislio pa čovjek bi trebao vidjeti prepreku, trebao bibi paziti, ali hrvatsko pravosuđe da to ne treba , samo treba investirati u pravnike i eto para

VL
PR
prahrvat
12:45 18.11.2022.

Dobra ideja, hvala.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:34 18.11.2022.

Na strani sam grada. Nećemo se tužakati kao Amerikanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.