Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZNAK PODRŠKE

Spot 'Vrijeme je za životno partnerstvo' danas na HTV-u

životno partnerstvo
07.07.2014.
u 13:56

U spotu se pojavljuju Vera Zima, Ksenija Marinković i Sreten Mokrović

Inicijativa za životno partnerstvo snimila je video-spot "Vrijeme je za životno partnerstvo" u znak podrške Zakonu o životnom partnerstvu. Spot je danas objavljen na YouTubeu te bi također danas trebao biti prikazan na HTV-ovoj emisiji Hrvtska uživo.

U spotu su sudjelovali mnogi građani i građanke koji podržavaju životno partnerstvo, kao i glumice Vera Zima i Ksenija Marinković, te glumac Sreten Mokrović.

- Spot smo napravili volonterski, zabavljali smo se na snimanju. Naša zahvala ide svim malim tvrtkama i obrtima koji su nam pomogli oko torta, prstenja, haljina, frizura, odjeće, prostora za snimanje i drugih detalja. Veliko hvala Veri, Kseniji i Sretenu, koji su kao i mnogo puta do sada, i ovaj put bili uz nas - izjavio je koordinator inicijative Daniel Martinović.

 

>> HDZ obranio tradicijske vrijednosti, pa podržao registriranje gej zajednica

Komentara 11

Avatar Becarina
Becarina
18:00 07.07.2014.

Vec duze vremena ne gledam tvorevinu koja je HRT jos samo po imenu .

DU
Deleted user
16:00 07.07.2014.

Vrijeme je za referendum za ukidanje financiranja "javne" televizije od pretplate... Neka se financira sa Iblerovog trga, čije je i ispostava...

BA
bakulušić
14:12 07.07.2014.

To je ignoriranje Referenduma i razlog više da netko zapečati vrata "javne" televizije. Jednostavno, grčko rješenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije