Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duck Sauce ft. Zdravko Mamić

Spot "Đubre" posvećen Mamićevim vrijeđanjima hit na YouTubeu

CO Zagreb - Celje
Foto: Antonio Bronić
1/2
13.01.2011.
u 13:18

Uvrede Zdravka Mamića na račun novinara Šipsa montirane sa snimkama iz emisije R. Knjaza te videospotom Duck Sauceova hita Barbara Streisand postale su hit na YouTubeu. Duhoviti video "Đubre" pogledan je već više od 35.500 puta.

Ključne riječi

Komentara 60

VI
vidimškoj
13:50 13.01.2011.

bosanac !!!!!!!!!!!!!!!!!

MI
mirac
13:52 13.01.2011.

Nezna se tko je gori ili novinari ili Mamić. Mamić je takav kakav je, svi znamo za njega a novinari su se nabrijali da mu se osvećuju, samo lože situaciju. Kak kod nas sve postane hit i ovo će.

OB
-obrisani-
13:49 13.01.2011.

A tko njemu i njegovima šta može? Tako se i ponaša. U onoj državi dobio bi zatvorčinu i nebi mu palo ni na kraj pameti da radi to što radi. Ali ,to je bilo u doba mraka. Došli su iz Canade da nam donesu \"svjetlo\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije