Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Sportsko-glazbeni program za samohranu majku koja je ostala bez kuće

Marijana Horvat
Foto: Udruga 'Bolji Kloštar'
1/5
04.02.2016.
u 17:06

Kuća je izgorjela u požaru i više nije za stanovanje

Udruga "Bolji Kloštar" pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za Marijanu Horvat, samohranu majku četverogodišnje djevojčice, kojoj je u siječnju potpuno izgorjela kućica u kojoj su živjele u Kloštar Ivaniću. Dom sada više nije za stanovanje i potrebna je opsežna obnova, prvenstveno izgradnja novog krova, te unutarnja obnova i opremanje, navode u udruzi. 

Osim akcije prikupljanja sredstava za 11. veljače pripremaju i cjelovečernji sportsko-glazbeni program u sportskoj dvorani u Ivanić-Gradu, gdje se očekuje i humanitarna nogometna utakmica između Hrvatskog saveza slijepih i Humanih zvijezda (brončanih Vatrenih). Sva prikupljena sredstva namijenjena su obitelji Horvat kako bi se što prije moglo krenuti u obnovu kuće.

>> Završena humanitarna akcija za potrebe obitelji Renate Dragičević iz Tovarnika

>> Donacija iz Dalmacije za dvije ugrožene vukovarske obitelji

Komentara 1

OB
Objektivno...
21:51 04.02.2016.

Ja pripremam poluhumanitarnu akciju prikupljanja novca za crvenilo u licu jednog ravnatelja jedne crvene humanitarne udruge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije