Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sportski dan za djecu „S Merkurom svi pobjeđuju“

Merkur osiguranje (1)
Foto: Merkur osiguranje
1/3
PR
Autor
PR članak
28.05.2013.
u 14:24

Djeca i roditelji uživali su u brojnim zanimljivim igrama u kojima se tražila spretnost, brzina i natjecateljski duh.

Merkur osiguranje d.d. je u suradnji s vrtićima i osnovnim školama s područja grada Poreča i okolice organiziralo Sportski dan za djecu „S Merkurom svi pobjeđuju“ koje s održalo u sportskoj dvorani Žatika u Poreču s početkom u 10 sati.

Djeca i roditelji uživali su u brojnim zanimljivim igrama u kojima se tražila spretnost, brzina i natjecateljski duh. Igre su bile prilagođene uzrastu djece, tako da su se najmlađi natjecali u provlačenju kroz tunel, četveronožnoj štafeti te poligonima s raznim zadacima, dok su se malo veći natjecali u pucanju na golove, obiteljskoj košarci i badmintonu, obiteljskom potezanju užeta, gađanju balona te još brojnim igrama.

Počasni gost na Merkur Sportskom danu za djecu je bio hrvatski olimpijski pobjednik Giovanni Cernogoraz s kojim su se djeca družila, slikala i mogla iz prve ruke saznati kako se postaje zlatni olimpijac.

Merkur osiguranje d.d. je za svu djecu koja su sudjelovala pripremilo iznenađenje koje im uskoro stiže.

Po završetku Sportskog dana za djecu, koordinator Merkur osiguranja d.d. za Istru, g. Giorgio Balanzin izjavio je: „Puna dvorana i osmijesi na licima naših najmlađih je dokaz da su ovakvi sportski događaji svakako hvale vrijedni projekti koje treba podržavati. Slične događaje planiramo organizirati i u drugim istarskim gradovima“. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?