Naslovnica Vijesti Hrvatska

Udruga Blokirani: Milanovićev sporazum je neustavan

Udruga Blokirani najavila je pokretanje postupka pred Ustavnim sudom
19. siječnja 2015. u 13:21 18 komentara 1854 prikaza
Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Sporazum o ublažavanju financijskih poteškoća za ovršenike koji su u procesu prisilne naplate dugova male vrijednosti, koji je danas potpisao premijer Zoran Milanović, apsolutno krši temeljno načelo Ustava – "Svi su pred zakonom jednaki", poručili su iz udruge Blokirani.

– Sporazum je potpisan samo s gradonačelnicima Splita, Osijeka i Rijeke te sa zamjenicom gradonačelnika Zagreba dok nijedan od ostalih gradova i općina RH nije uključen u dogovor oko ublažavanja problema prezaduženih Hrvata! – stoji u priopćenju koje potpisuje Miriam Kervatin.

Dodaje se da će udruga Blokirani "pokrenuti postupak pred Ustavnim sudom i zatražiti da svaki Hrvat i svaka Hrvatica, svi siromašni i obespravljeni pred zakonom budu jednaki".

>> 'I za nas blokirane građane organizirajte humanitarne akcije i pozive na telefon!'

>> 'Policajci, odbijte sudjelovati u deložacijama'

CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

  • petrolio:

    u jednu ruku imaju pravo - jer ovaj sporazum je običan pamflet vlade kojim želi odglumiti kako pomaže narodu, a sve kako bi dobila koji poen pred državne izbore! ako žele doista pomoći, onda neka donesu zakon o osobnom bankrotu ... prikaži još! i omoguće novi početak za svih 320.000 blokiranih građana! zašto i građanin karlovca ne bi imao pravo na oslobođenja od plaćanja kao i građani npr. zagreba??

  • midamir:

    Ovo je velika steta za Narod i cijelu Hrvatsku, mislim da ce to Narod vidit , a Milanovic i ovaj seljacina Obersnel su zadnji put na fotelji.

  • sc0rpion:

    kako nam može biti bolje kad sami sebe sputavamo , zašto bi oni dobili a mi ne, ako dobivaju najugroženiji onda je za pohvalu ali ako to mogu ostvariti i oni koji su svoju imovinu prepisali na treću osobu a ... prikaži još! oni je koriste tad nije u redu