Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podravski čvor
Povratak na članak

Spor na Ipsilonu ne mogu riješiti sami pa će platiti 60.000 kn

Ugovor o gradnji Podravskog ipsilona potpisan je uoči lokalnih izbora 2009. godine te spor Strabaga i HAC-a jasno otkriva da je to bilo isključivo u predizborne svrhe.

Komentari 7

OB
-obrisani-
08:05 02.08.2011.

Spor na Ipsilonu u Piranskom zaljevu ne mogu riješiti sami pa će vjerovali ili ne platiti pola od 70 milijona kuna koliko če koštati EU arbitražni sud oko granice između Hrvatske i Slovenije..

VL
Avatar tkozna
tkozna
08:24 02.08.2011.

Da je Jadranka iskrena političarka ona bi označila HDZ-ove pogreške,kao što je ovaj, odrekla ih se te osudila. A ne samo tamo gdje je lova (Podravka) jurila ljude sa Friščićem da bi instalirali svoje ljude da bi bilo sve popo starom. Ne i gdje je sirotinja (Sloga) tu im užano smrdi i tu se ne bi šteli mešati. Sve je isto k\'o i ranije! Samo se pitam kad će Belupo biti na tapetu!

VL
DU
Deleted user
08:53 02.08.2011.

ovo je valjda još jedna nepismenost večernjakovih novinara, gdje trošak od 60.000 kuna za posao vrijedan 571 milijun kuna oni izgleda smatraju prevelikim. u biti to je mizerna svota za koju vjerojatno neće odraditi posao dovoljno kvalitetno pa će see spor otegnuti u nedogled, ali u glavama večernjakovih novinara valjda samo za javne bilježnike je normalno da svojim pukim udaranjem pečata ili hss-traktoristi sa svojim paradama po prometnicama mlate silne novce, a za stvarno stručne poslove ima kerum uvijek nekog rođaka sa sela koji će \"odraditi jeftinije\". već smo se pretvorili u afričku zemlju gdje će novinari i političari udruženim snagama omalovažiti svaku struku i znanje.

VL
LO
lojtra1
09:32 02.08.2011.

Realno gledajući, autocesta do koprivnice (ili botova) i jest sama po sebi promašaj, financijski gledano. Jedna \"obična\", brza cesta kakva je od gradeca do sv. helene sve bi rješila za upola manje novce a promet bi se maknuo s stare \"kozje staze\" i iz naselja. Tu su se zaletjeli jer su shvatili da s brzom cestom neće biti naplate a s autoputom neće biti dovoljna!

VL
DO
Dorianxyx
10:23 02.08.2011.

Još jedna predizborna laž!!! Nema novih poreza, ali ima novih cesta, kričali su!!! Kad ono, novi porezi, a cesta nigdje. Pa tko još može za njih glasat, javite se molim vas, kojih je to 25%?!!?! Pa niste svi prikopčani naa nekakvu sisu gdje isisisave novac od ove države u koju se toliko kunete?!? Ili je to 25% ljudi ispodprosječne inteligencije u RH, ali kako svi baš za HDZ, kako HDZ baš sve ovce natjera u svoj tor?

VL
MM
mali mrgud
10:38 02.08.2011.

Bitno da buju nekakvu famoznu prugu gradili koja ničem nebu služila osim za slikavanje Friščića, Bajsa i ekipe i mažnjavanje novca. Tako se svojevremeno izgradila i pruga BJ-Kloštar Podravski za želju pok. Sulimancu...Nek izgrade taj famozni ipsilon prema BJ i nikakva željeznica im ne treba. Međutim problem je kaj tu nemreju izgraditi 117 nadvožnjaka, podvožnjaka, mostova i tunela,a i nitko od političara tu blizu nema grunt da si usput izgradi izlaze, odmorišta i sl. pa bi to prejeftino koštalo...

VL
DU
Deleted user
13:52 02.08.2011.

et pameti koliko mladi bez posla,a oni se svađaju odma mladež hdza lopate,tačke i ora friščić nek započme

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.