Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPECIJALCI

Spomen obilježje za osam poginulih brodskih policajaca

specijalna policija (1)
Foto: .
1/3
18.05.2013.
u 09:05

Spomen obilježje otkrila su dvojica sinova poginulog policajca specijalca Antuna Zarožinskog

Udruga Specijalne policije PU brodsko-posavske svečano je obilježila 22. godišnjicu osnutka ove postrojbe koja je dala veliki doprinos u obrani domovine. Ispred zgrade Interventne jedinice policije u Podvinju otkriveno je spomen obilježje poginulim pripadnicima Specijalne jedinice policije Slavonski Brod, koja je osnovana 15. ožujka 1991. godine.

Spomen obilježje otkrila su dvojica sinova poginulog policajca specijalca Antuna Zarožinskog, a na njemu su, pored njegovog, uklesana imena još sedmorice heroja koji su svoje živote položili na oltar domovine. To su Željko Kucjenić, Ratko Brica, Goran Adrić, Adam Pavičić, Tomislav Vinković, Mato Živić i Stipe Vukovac. Na svečanoj akademiji u dvorani HVIDR-e brodsko-posavski župan Danijel Marušić uručio je generalu Mladenu Markaču Zlatnu plaketu, najviše priznanje za doprinos u obrani domovine.

>> Specijalac Hegedić (25): Neka za mnom plače samo majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije