Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Golotinja

Spolovilima napali muškaraca i dvije žene u bračkom kafiću

ubojstvo podturen, očevid (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
06.05.2012.
u 10:41

Jedan od napadača spolovilom je napao Željka koji je sjedio u društvu napadačeve sestre. Cijelom nemilom događaju svjedočilo je i nekoliko gostiju u kafiću.

Dvojica muškaraca nakon verbalnog zlostavljanja skinuli su se oko 1.30 sati do gola te spolovilima napali 33-godišnjeg Željka iz Postira koji je u lokalnom kafiću Franci provodio večer u društvu dviju djevojaka.

21 - godišnji F.B. i 23 - godišnji V.M. prvo su Željka verbalno napali, a zatim su skinuli sa sebe kompletnu odjeću i golim spolovilima krenuli prema njemu. Željko ih je odgurnuo i govorio im da prestanu, no tek ih je tada "isprovocirao" na nove akcije u kafiću.

V.M. nije zasmetalna u golotinji niti činjenica kako je upravo Željko bio u društvu njegove sestre.

Goli su ga počeli  gađati čašama, a zatim su ga natjerali su i da klekne te da im se ispriča zbog svog ponašanja. Dok je Željko klečao, V.M. i F.B. gađali su ga svime što im je u tom trenutku došlo pod ruku, posebice čašama i bocama.

Željko na sreću ima lakše tjelesne ozljede, ali, istaknuo je policiji,  krajnju traumu zbog vrijeđanja njegovih moralnijh osjećaja. Cijeloj sceni nazočilo je i nekoliko gostiju u kafiću.

Željka je najprije počeo zadirkivati V.M. a onda mu se pridružio i F.B.

Neslužneno doznajemo kako je F.B. u više navrata prijavljan policiji zbog naruđavanja javnog reda i mira te je sklon kockanju i klađenju. Policija provodi istragu.

 

Komentara 57

KK
KINGS KlNG®
21:34 06.05.2012.

kad je ponovo pimpek party?

IN
intersanctum
11:07 06.05.2012.

wtf

FE
Felicijen
15:15 06.05.2012.

Treba im trajno oduzeti sredstvo počinjenja ovih prekršaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije