Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zračna luka Zadar ne gubi međunarodni status, ali ni sporno križanje
Povratak na članak

Spoj avionske piste i ceste bit će zatvoren samo ljeti?!

U razvoj ulažu milijune, a bilježe i rekordne brojke u odnosu prema godini prije. S gotovo 220.000 putnika nadmašit će 2008. za više od 40 posto.

Komentari 4

Avatar punkufer
punkufer
23:26 19.11.2009.

Tamo je promet rijedak i to nikada nije bio problem. Od toga treba napraviti turističku atrakciju i na tome zarađivati!

VL
DU
Deleted user
08:16 20.11.2009.

Ne vidim problem u tom krizistu. Pa zaboga tako je i u Gibraltaru kloji ima neusporedivo veci promet no Zadar. I tamo to nikoga ne smeta. Samo tamo, za razliku od Zadra, su prave rampe i nema mogucnosti da neki pijani pandur ih probije. To bi uz minimalna ulaganja trebalo i Zadru, i rijesen problem: Rampa na nekim 100 metara od krizista + policijsko osiguranje na jednoj i drugoj strani i nema problema. Inace dragi novinarcicu, od kuda Ti informacija da su neke charter kompanije otkazale letove za Zadar zbog te ceste??? Fucka se kompanijama za to ako se na nekom letu moze dobro zaraditi.

VL
CA
CaptMikulaMali
15:44 20.11.2009.

Nema dugo, auto se na toj lokaciji zabio u avion i helikopter. Zanima me što će se slijedeće dogoditi - da li repriza istoga, ili će ovaj put avion pun putnika biti taj koji će se zabiti u auto?? Mogli bi otvoriti i kladionicu na tu temu!

VL
OB
-obrisani-
22:26 19.11.2009.

Glupani, zasto ne naprave podvoznjak, pa da auti idu ispid piste i onda niko nikome ne smeta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.