Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjed taksista

Splitskog vijećnika Luku Podruga taksist udario nogom u leđa

taksisti (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
18.11.2010.
u 09:47

- Ako on sebi daje za pravo da to napravi usred dana pred gomilom ljudi, što bi mi tek u mraku učinio? Tko noću vozi nas i našu djecu? - pita se zgroženi Podrug

Jedan splitski taksist, koji sa svojim kolegama od jutros prosvjeduje pred zgradom gradske uprave zbog odluke o smanjenju cijena i povećanom broju koncesija, udario je nogom u leđa vijećnika HČSP-a Luku Podruga.

- Ako on sebi daje za pravo da to napravi usred dana pred gomilom ljudi, što bi mi tek u mraku učinio? Tko noću vozi nas i našu djecu? Njihove bi koncesije trebalo preispitati jer je pitanje koliko među njima ima luđaka, psihičkih bolesnika i nasilnika - izjavio je zgroženi Podrug ne vjerujući da mu se to dogodilo.

Ipak, napad neće prijaviti policiji, ali očekuje ispriku od predsjednika Udruge taksi-prijevoznika.

- Riječ je o mlađem čovjeku u crvenoj jakni, kratko ošišanom. Oni svi znaju tko je - kaže Podrug koji je prije fizičkog napada bio izložen lavini uvreda koje su mu upućivali okupljeni taksisti.

- Opet bih glasovao za tu odluku. Taksi je u Splitu i dalje preskup - poručio je Podrug.

Komentara 32

Avatar rockon
rockon
11:49 18.11.2010.

Ostao zgrožen posljedicom onog što je promicao desetljećima!? Pa gospodine vijećniče, zar ne uživate u plodovima svojega minulog rada!?

OB
-obrisani-
14:09 18.11.2010.

Jedino u Hrvatskoj je svaki taxist obrtnik i jedini zaposleni u svom obrtu. Želim se u Zagrebu i ostalim gradovima voziti taxijem kao što to radim po svim europskim i svjetskim gradovima.

14
14words
10:44 18.11.2010.

Treba bojkotirat usluge tih hoštaplera,možete mislite kolika su gamad kad je javnost uz jednog političara a kontra njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije