Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Škorić

'Splitski Vaso Brkić' odlazi iz politike: Javno je prozivao Plenkovića i rovario protiv njega, a uspio je politički preživjeti

29.09.2022.
u 18:22

Treba reći da je Škorić posljednjih godina otvoreno kritizirao i Andreja Plenkovića, okupljajući pri tome oko sebe čvrstu bazu istomišljenika, zbog čega je neko vrijeme središnjica stranke u Zagrebu čak kovala plan o političkoj neutralizaciji Škorića. Ishodišna točka sukoba bila je Istanbulska konvencija za koju Škorić u Saboru nije htio dići ruku.

Komentara 5

Avatar antikomunist6
antikomunist6
18:54 29.09.2022.

Sad odmah o znam za koga je taj nekakvi Vaso Brkic i doktor i profesor!

PO
Poskok
19:12 29.09.2022.

Hrvatska daje pomoć mostarskoj bolnici a direktor bolnice otvara svoje apoteke i sinu otvara tvornicu lijekova,mi to plaćamo porezima.

CR
crnikruh
22:45 29.09.2022.

Naš HDZ domotvorna je stranka jedina politička je opcija na čelu sa Plenkovićem koja može voditi državu i mora se riješiti takvog balasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?