Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prezaju ni pred čim

Splitski taksisti se međusobno potukli: Objavljena snimka napada u trajektnoj luci

taksi
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
04.08.2019.
u 14:51

Na snimci se vidi skupina muškaraca oko parkiranih vozila gdje u jednom trenutku dolazi do psovki i naguravanja

Na popularnoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, objavljena je snimka napada koji se noćas dogodio među taksistima u splitskoj trajektnoj luci. 

Na snimci se vidi skupina muškaraca oko parkiranih vozila gdje u jednom trenutku dolazi do psovki i naguravanja, a sve zbog, navodne "krađe posla", odnosno, klijenata i želje za zaradom. 

 

Prema neslužbenim podacima, piše Splitski dnevnik, jedan je od vozača nakon kratke prepirke oko poštivanja reda vožnje šakom u glavu udario drugug gradskog taksista nakon čega su reagirali njegove kolege te potjerali agresivnog muškarca. 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Matek
15:11 04.08.2019.

Na svakom retrovizoru im visi krunica a primitivni divljaci se obračunavaju šakama. Kako se ti vrsni očevi i muževi ponašaju doma? Kako odgajaju djecu? Nije čudno sto imamo toliko “Daruvaraca”

GR
gragakarlovac
15:30 04.08.2019.

Kakav narod....polako se otkriva da smo bolji samo za jesan stupanj od ‘divlji’ muslimana...

CH
Challenger
16:29 04.08.2019.

Svima oduzeti licence!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije