Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP kani rušiti HDZ

Splitski SDP-ovci protiv Grbinova saveza s Puljkom

24.02.2024.
u 09:38

Naš izvor iz splitskog SDP-a kaže da bi Grbinovo inzistiranje na savezu s Puljkom moglo dovesti i do raskola unutar druge najveće organizacije SDP-a. Posebice ako bi se odlučio na izbacivanje šefa splitskog SDP-a Matijevića

Komentara 4

IV
Ivek3240
10:07 24.02.2024.

"SDP-u i Grbinu cijena je porasla, posebice nakon subotnjeg prosvjeda"??? Grbinu? SDP-u? Nakon što su skupili čak 7.000 ljudi na najvećem skupu dosad. Smiješno 🤣🤣

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
11:34 24.02.2024.

Gledam Grbina i vidim malu glavu na velikom tijelu - kombinacija koja razara. Nije mu dosta što je rasturio SDP, sad hoće i Hrvatsku.

KO
Kološanin
10:28 24.02.2024.

Svima, osim Grbinu je jasno da bi nakon katastrofalnog Puljkovog upravljanja Splitom, u kojem mu je jedini "uspjeh" postavljanje na svim gradskim pozicijama stranačkih istomišljenika, koalicija sa Centrom SDP-u samo naštetila na parlamentarnim izborima i još mu uz to razbucala drugi vlastiti najjači ogranak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije