Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatražio liječničku pomoć

Splitski SDP osudio napad na gradonačelnika Oparu

Split: Konferencija za medije kandidata Restart koalicije za 10. izbornu jedinicu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
11.07.2020.
u 08:05

Splitska je policija u petak kasno navečer izvijestila da je u Ulici Solurat napadnut muškarac, ne navodeći njegovo ime, te da nije zatražio liječničku pomoć.

Splitski SDP osudio je napad na gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu, koji se dogodio u petak kasno navečer, i smatra da se na sjednici Gradskog vijeća što prije treba raspravljati o stanju sigurnosti u Splitu.

"Bezrezervno i najoštrije osuđujemo napad na gradonačelnika našega grada Andru Krstulovića Oparu", stoji u kasno sinoć objavljenom priopćenju koje je potpisao predsjednik SDP-a Split Goran Kotur.

Smatramo, ističe Kotur, da se na dnevni red sjednice Gradskog vijeća Splita što prije treba staviti rasprava o izvješću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske o stanju sigurnosti u Gradu Splitu.

Naime, dodaje se u priopćenju, u rujnu prošle godine Gradsko vijeće je na tematskoj sjednici o stanju sigurnosti u Splitu zaključilo da u drugom kvartalu svake godine ta tema bude na dnevnom redu.

Splitska je policija u petak kasno navečer izvijestila da je u Ulici Solurat napadnut muškarac, ne navodeći njegovo ime, te da nije zatražio liječničku pomoć.

Portal Dalmacija danas pozivajući se na neslužbene izvore navodi da je riječ o gradonačelniku Andri Krstuloviću Opari, kojega su dvojica mladića najprije vrijeđala, a zatim ga je jedan od njih udario.

Komentara 2

DY
dynasty1402
11:10 11.07.2020.

Ostoja Rankovic i dalje dejstvuje sa svojim skojevcima i crtačima svastika....Šta bi tek bilo da su osvojili vlast , vjerojatno bi optužili fašiste da su istukli fašistu.... bravo drugovi dokazali ste da vuk dlaku mijenja ali ćud nikada...!!!!!

TA
Talleyard
09:53 11.07.2020.

Ova osuda i žaljenje je vjerojatno iskreno i zato moramo utješiti SDP-ovce, jer oni i njihovi skojevci sigurno nemaju ništa s time.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije