Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon sudara

Splitski pomorac tvrdi: Mirjana Sanader zamalo me ubila

Ivo i Mirjana Sanader
Zvonimir Pandža
18.09.2010.
u 14:58

Iako u zapisniku stoji da je dočekala policajce, odgovorno tvrdim da to nije istina, a imam i svjedoke. Nakon nesreće je odmah ušla u jedno vozilo također u pratnji, koje ju je nakon nekoliko sekundi odvelo, izjavio je Stipe Roglić.

SPLIT - Pomorac Stipe Roglić (30) tvrdi da ga je u sudaru u Splitu, 13. lipnja zamalo ubila Mirjana Sanader, supruga bivšeg premijera. Za Slobodnu Dalmaciju je izjavio da se na križanju Solinske i Ulice Domovinskog rata terencem Honda CRV zabila u njegov Fiat Bravo.

- Znam da s ovim neću ništa postići, hoću samo da javnost zna što se stvarno dogodilo, kazao nam je Roglić.

Dodaje da mu je stalno pred očima slika žene u slamnatom šeširu kako izlazi prema njegovom smrskanom vozilu u kojem je bio ukliješten.

- Auto mi je potpuno uništen, ne može se popraviti. Vrijedi 15.000 kuna, a osiguranje mi je isplatilo 9.000. Od posljedica sudara imam zdravstvenih problema. Nakon što je udarila u mene, u njezin terenac udarila je škoda superb iz njezine pratnje. Iako u zapisniku stoji da je Mirjana Sanader dočekala policajce, odgovorno tvrdim da to nije istina, a imam i svjedoke. Nakon nesreće je odmah ušla u jedno vozilo također u pratnji, koje ju je nakon nekoliko sekundi odvelo, izjavio je Stipe Roglić.

Kako neslužbeno doznajemo, protiv Mirjane Sanader podignut je optužni prijedlog zbog oduzimanja prednosti vozilu, protiv policajca iz pratnje jer nije držao razmak, a Stipe je prekršajno prijavljen jer je vozio s 0,56 promila alkohola.

Ključne riječi

Komentara 39

DI
dr-ivek
09:28 20.09.2010.

Čačić barem nije pobjegao sa mjesta nesreće kao gospođa Smradaner.

MA
maxrudolf
16:06 18.09.2010.

Nisam zna da i ONA ima policijsku pratnju!!!! Zasto bivsa prva dama ne plati svoje cuvare?? Za mene je ovo nevirovatno, da u krizi imamo solde za tu extravaganzu. Jedino obijasnjenje je da SVI ONI U TOM POLITICKOM KLUBU PAZE JEDAN NA DRUGOGA... Ali fakat je da je docekala POLICIJU, JER SU BILI IZA NJE...

OP
opančar
16:29 18.09.2010.

i ja bih neku pratnju, ako može?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije