Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Splitski policijski načelnik "ukradeni" pištolj pronašao u svome stanu

Splitska je policija za krađu bila prijavila nepoznatu osobu, a zbog krađe su ispitivani i djelatnici uprave, dok je načelniku Vukosavu slijedio i stegovni postupak zbog nemara.

Komentari 8

KI
kiseljali
16:16 24.12.2009.

il ga je bio prodao! il ga je bio nekome poklonio! ili u krajnjem slučaju lopovi ga maznuli pa su se svi lijepo dogovorili da ga big boss naknadno \"pronađe\" u svome stanu.. krivo optuživanje, obmanjivanje i sitni lopovluci..!! strogo kazniti!!

VL
MO
mozel
12:05 25.12.2009.

Ante više nije za službu njega treba u mirovinu kada zaboravlja gdje ostavlja opasne stvari koje se nesmiju zaboravljati tek tako.

VL
VR
vrgorcanin
17:00 24.12.2009.

znam ga osobno bio mi je cimer od najboljeg frenda,tip je jedva prolazio gimnaziju pa je posao na pravo al nakon god bez datog ispita je otisao na krim akademiju di je uz vrgoracki lobi zavrsio i uz partijsku knjizicu dobio posa.u biti decko nije los i ovo je tipicna situacija za njega jer je totalno smotan i nema veze o zivotu,al je podoban.hrvatska svakodnevnica,nazalost.pozdrav iz emigracije

VL
MM
Mladen Miletić
18:12 24.12.2009.

Psihijatriska analiza, i izdavanje mišljenja komisije dali je sposoban za službu uz krivičnu odgovornost te komisije....

VL
VI
VisAVis2
18:44 24.12.2009.

Može se to i ovako tretirati: vlaj je tako dobro čuvao pištolj, da je zaboravio gdje ga je spremio! To se svima nama događa, posebno sa vrijednostima, toliko ih dobro sakrijemo da ih ni mi više ne možemo naći. Eto isplivaju prije ili kasnije... Dakle, valja ga pohvaliti, pa sad ti budi pametan. Ipak ne zaboravite ni onu mudru: ni u moru mire ni u vlaja vire.

VL
Avatar sultan46
sultan46
00:09 25.12.2009.

Hahahahah i tako nesto mi imamo u policiji i jos na vodecoj poziciji..a zamislite da mu je zatrebao?? ja njemu nebi dao 2 ovce da cuva jer bi sigurno najmanje jednu zagubio.....

VL
CR
crnac
11:00 25.12.2009.

da covek nije obavio neki prljaci posa pèa ga vratio na isto mesto?

VL
Avatar kos
kos
15:47 25.12.2009.

Načelniče ajde u penziju MOZAK ti isparijo...................... I ON IMA FUNKCIJU NAČELNIKA ..PRAVMA MI DRŽAVA..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.