Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI I FOTOGRAFIJU

Splitska policija traži ovog muškarca zbog napada na policajca (20): 'Molimo građane da mu ne prilaze'

Split pregažen policajac, Ivan Božić
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/5
30.11.2022.
u 15:06

Kako doznajemo, policija trenutno kontrolira promet u Omišu te je naoružana dugim cijevima. Ekstenzivna kontrola svih vozila provodi se na svim ulazima, odnosno izlazima iz grada

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvijestila je da se u vezu s napadom na policijskog službenika, koji se dogodio noćas oko 00.50 sati u ulici Domovinskog rata u Splitu, dovodi Ivan Božić (1993).

- U ovom trenutku policijski službenici poduzimaju intenzivne mjere traganja za osobom. Molimo građane ukoliko uoče muškarca s fotografije da mu ne prilaze, već o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Ukoliko raspolažete s informacijama o osobi ili imate saznanja gdje bi se isti mogao nalaziti molimo da o tome odmah obavijestite policiju na broj 192 - navode iz policije. 

Foto: PU splitsko-dalmatinska

Kako doznajemo, policija trenutno kontrolira promet u Omišu te je naoružana dugim cijevima. Ekstenzivna kontrola svih vozila provodi se na svim ulazima, odnosno izlazima iz grada.

Nesreća u kojoj je teško ozlijeđen policajac, podsjetimo, dogodila se u ulici Domovinskog rata. Kako je ranije izvijestila Policijska uprava splitsko-dalmatinska, tijekom obavljanja nadzora i kontrole prometa, 20-godišnji policijski službenik izdao je naredbu za zaustavljanja vozila, međutim vozač se oglušio, ne zaustavljajući se, niti usporavajući. 

O stanju službenika govorila je na konferenciji za medije anesteziologinja i intenzivistkinja s intenzivnog odjela KBC-a Split Mileva Frankić

- Nakon dosadašnjih mjera intenzivnog liječenja i postupaka, gospodin je stabilno, ali još uvijek je životno ugrožen - navela je, a više pročitajte OVDJE

VIDEO Splitska policija objavila fotografije vozila: Pregaženi policajac (20) ima teške ozljede bubrega, rebara i glave

Ključne riječi

Komentara 37

BE
Berri
15:05 30.11.2022.

Taj je već stari znanac policije

PR
prajdali100
15:51 30.11.2022.

Okrenite svaki kamen i nađite ovog ubojicu ! Ako vas slučajno i pokuša ugroziti ne oklijevajte ni trenutak.

PP
Pisem_pisi
15:00 30.11.2022.

Nisam znao da kod nas ima puno mongola!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije