Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zataškavanje?

Splitska policija tek danas o pucnjavi u bolnici od prije 10 dana

bolnica
Ivo Čagalj/PIXSELL
31.10.2010.
u 12:23

Obavljeni su obavijesni razgovori i u ovom trenutku policija ima indicija o mogućem počinitelju

Još 20. listopada oko 22 sata iz bolnice na Križinama u Splitu zaprimljena je dojava kako je zaštitar na II. katu zgrade pronašao čahuru. Zaštitar nije čuo nikakvu pucnjavu. Došli su policajci Odjela za očevide i kriminalnu tehniku i obavili očevid. Izuzeta je čahura, i poslana na balističko vještačenje.

Pregledom bolničkog prostora utvrđeno je da je oštećen zid središnjeg bolničkog hodnika, a na II. katu Križina je Odjel urologije, Odjel plastične kirurgije i nekoliko operacijskih dvorana, izvijestili su tek danas u PU Splitsko-dalmatinskoj.

Tijekom proteklih desetak dana obavljeni su obavijesni razgovori i u ovom trenutku policija ima indicija o mogućem počinitelju. Istraga se nastavlja, policija će po njezinom okončanju izvijestiti javnost, kazala je novinarima Sanja Nazlić iz PU Splitsko-dalmatinske.

Ravnatelj KBC-a Split Dujomir Marasović, inače šef splitskog HDZ-a, ne javlja se na mobitel.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
12:50 31.10.2010.

sa

OB
-obrisani-
12:52 31.10.2010.

zar se pucanj morao čuti? a prigušivači?

MP
mparac3
22:18 31.10.2010.

Policija je to namjeravala najvjerojatnije zataskati (kao i puno teze zlocine sto jeste - ubojstva), nu vi novinari bas ste naporni - prava njuskala........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije