Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerumu usprkos

Splitska oporba od Nevenke Bečić traži sazivanje vijeća zbog Marjana

prosvjed protiv keruma (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
02.02.2011.
u 11:46

U srijedu je predan zahtjev. Potpisalo ga je 12 vijećnika iz SDP-a, HNS-a, HDZ-a i HSP-a te nezavisni N. Grabić. Sanja Bilač iz HDZ-a poziva i DORH

Izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća Splita na temu Marjana zatražilo je 12 oporbenih gradskih vijećnika. Potpisivanje zahtjeva potaknuli su SDP i HNS, a pridružili su im se HDZ, HSP i nezavisni vijećnik Nikola Grabić. U srijedu je zahtjev s 12 vijećničkih potpisa predan predsjednici splitskog Gradskog vijeća Nevenki Bečić koja ima zakonski rok od 15 dana za sazivanje sjednice.

– Želimo da na tematskoj sjednici Gradskog vijeća budu predstavnici društva Marjan, udruga i svi kojih žele nazočiti jer je tema vrlo važna. Želimo učiniti sve kako bismo zaustavili devastaciju Marjana – izjavio je Marin Jurjević, predsjednik Kluba vijećnika SDP-a.

– HDZ je za to da se odmah obustave sve aktivnosti vezane za pripremu gradnje na Marjanu. Pozivam DORH da se pozabavi ovim slučajem – rekla je Sanja Bilač iz HDZ-a.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mamba64
22:13 02.02.2011.

Ja bi Marjan prepustio Vladi Benjcu,on tamo ima vilu pa neka čuva marjan. Čovik je vičan oružju puca lijevom i desnom slično Wajttu Erpu. Slažet li se: SLAŽEMOOOOOOOOOOOOOOOO?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije