Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u splitu

Split: Redar istukao 44-godišnjaka, slomljeno mu rebro i skočni zglob

policija, nocni klub
Goran Jakuš/Pixsell
13.05.2012.
u 14:45

Prišao mu je nakon što je kupio ulaznicu, dok je stajao uz ogradu i čekao prijatelja. Vjeruje da je redar mislio da želi ući bez karte.

Ivan Š. (28), redar splitskog kluba O’Hara, kazneno je prijavljen je zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Marku J. (44). Istukao ga je u utorak u 4 sata ujutro.

Policija je dojavu o više ozlijeđenih osoba dobila s Hitnog kirurškog prijama splitskog KBC-a. Zatekli su teško ozlijeđenog koji im je ispričao da ga je istukao redar splitskog kluba.

Prišao mu je nakon što je kupio ulaznicu, dok je stajao uz ogradu i čekao prijatelja. Vjeruje da je redar mislio da želi ući bez karte. U pomoć su mu uskočila dvojica 21-godišnjaka koji su također dobili batine. Oni su lakše ozlijeđeni, a Marko J. ima prijelom skočnog zgloba, jednog rebra a udaren je i u glavu.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Ivica6
Ivica6
15:11 13.05.2012.

Naslov: \"Split: Redar istukao 44-godišnjaka, slomljeno mu rebro i skočni zglob\" Upitao bih urednika ili novinara, tko je već složio naslov: - jesu li redaru slomili rebro i skočni zglob prije ili nakon što je pretukao četrdeset četiri godišnjaka? Bem Bem vas nepismene, a pišete za možda najtiražniji ozbiljni dnevni list.

Avatar __MAX__
__MAX__
15:52 13.05.2012.

...ovdje se moze tuziti i klub u kojem je redar radio i dobiti novce od kluba za pretpljene boli, strah i dugotrajne psiholoske posljedice usljed premlacivana..... Samo polako i pametno tuziti klub a ne redara za sada....

TH
thunderbolt
15:03 13.05.2012.

Ma super!!! Sad mu prvo odrediti pritvor, zatvor ili što već, onda mu klepnuti kaznu novčanu, pa kaznu za duševne boli, prekršajnu priajvu i zabraniti mu da uđe u bilo koji dućan, klub ili zatvoreni prostor i riješiti ga redarskog posla dok je živ.....tako to treba raditi a ne gledati kako premlaćuju ljude ni za što....Siledžije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije