Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Split: Otac i sin u skupini privedenih zbog zloporabe opojnih droga

11.05.2009.
u 10:50

U Istražni centar Županijskog suda u Splitu privedeno je osam od ukupno 10 osoba koji se nakon kriminalističke obrade koju je proveo USKOK i splitska policija sumnjiče za zloporabu opojnih droga.

Za vođu skupine osumnjičen je Joško Marasović Fanfi (54) koji je na izdržavanju zatvorske kazne također zbog zloporabe opojnih droga. Aljoša Stjepanović (32), jedan od sudionika, je u bijegu.

U subotu je u Trogiru uhvaćen Miroslav Križanović (37) nakon što je u Dugopolju kupio 50 grama kokaina od Milivoja Marasovića (32), sina Joška Marasovića.

Sumnja se da su kokain nabavljali u količinama od najmanje 500 grama koje su zatim prepakiravali u manje količine i prodavali po cijeni od 600 kuna po gramu i tako ostvarili protupravnu imovinsku korist od najmanje 970 tisuća kuna.

Tijekom obrade obavljena je pretraga stanova i vozila koje koriste osumnjičeni, a pronađeno je još 110 grama kokaina, 56 grama marihuane, vaga za precizno mjerenje, puška i novac za koji se sumnja da potječe od pretprodaje droge.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije