Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split
Povratak na članak

Proslava osnutka 4. gardijske brigade: hrvatska vojska pokazala čime raspolaže

Posebno svečano bit će u Lori, gdje će Dom Hrvatske vojske ponijeti ime prvog zapovjednika 4. gardijske brigade generala Ive Jelića, a u skladu s pokrenutim projektom Ministarstva obrane da se vojarne, vojni prostori i dvorane imenuju po zaslužnim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima.

Komentari 19

DU
Deleted user
12:14 28.04.2018.

Odgovor Generala Krstičevića novinarima glede nepoželjne osobe u srbiji! " Za mene ta je priča završila-Mi Smo pobjednici!" Bravo Generale. Tako govori general Pobjedničke Vojske!

VL
DU
Deleted user
13:09 28.04.2018.

Bila je to brigada za povijesne knjige. Sa takvom lakoćom slomiti kičmu jednoj od najopremljenijih armija u svjetu je pravo ratno remek djelo. Čestitamo.

VL
UB
UBS
13:24 28.04.2018.

od srca vam čestitam braćo sa juga! bili ste i ostali ponos jedine i vječne Hrvatske!

VL
IN
inbox
18:46 28.04.2018.

bravo. ne dajte da se zaboravi

VL
GO
goran2hr
16:35 28.04.2018.

Hrvatsku vojsku uspjeli su temeljito srozati, na granicu tragikomičnog. Spala je sa 7 na 2 lako naoružena brigade, pogodne za "misionarenje" po svijetu, za tuđe interese, a naš trošak. Nema više ni ročnog, ni pričuvnog sastava. Ni tenkova, ni topništva, ni podmornice, ni Orkana, ni Mi24..... niti hrvatske vojske u Istri jer to ne želi IDS. No braniti će nas NATO - Slovenci, Crnogorci, Nizozemci, Danci, Talijani, Francuzi, Englezi, Turci, Kanađani, Grci.... Slovenci su nam već i sagradili svoju bazu na Svetoj Geri, a i iskazali su spremnost čuvati našu plovicu Savudrijske vale.

VL
SA
sani1
11:48 28.04.2018.

Anbate, još jedna.

VL
DU
Deleted user
13:48 28.04.2018.

ahahaaa, a pazi ga, sa ocalima za sunce, ahahahaaa, hoolywood. ajde nek pricaju malo o dubrovackom ratistu, nisu ni prdnuli dolje,jedan metar nisu uzeli. kad su posli kao na trebinje, srbi ih izmasakrirali tamo. neka kazu koliko ih je izginulo of ivanjice I po konavoskim brdima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.